PROPROSTEX LARGE FORMULE VOOR DE MAN (120 CAPSULES) (VIANUTURA PROPROSTEX)

PROPROSTEX
. voor het behoud van een gezonde plasfunctie
. ondersteunt de mannelijke functies
. ook voor het behoud van normale testosterongehalten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

PROPROSTEX MAXI FORMULE VOOR DE MAN (120 CAPSULES)


’s Nachts vaak plassen? Bent u het beu steeds op te staan om naar het toilet te gaan? Proprostex ondersteunt het plascomfort.

Met sabal, pompoenpitten, grote brandnetel & zink voor de urinewegen, de voortplantingsfuncties, de vruchtbaarheid, een normaal testosterongehalte en de prestaties.
 
Vaak plassen (overdag en/of ’s nachts), nadruppelen en een zwakke urinestraal zijn zaken die in het dagelijks leven voor ongemak en onzekerheid kunnen zorgen.

Vianatura Proprostex® is een natuurlijke 3-in-1 formule met pompoenpitolie, sabal (zaagpalmextract) en zink om het plascomfort en de mannelijke functies te ondersteunen:

  • behoud van een gezonde plasfunctie;
  • ondersteuning van de mannelijke functies;

  • behoud van normale testosterongehalten.

PROPROSTEX van Vianatura is een uitgebreide formule met bestanddelen specifiek voor de mannelijke functies. Proprostex bevat sabal met b-sitosterol, een plantaardige werkstof met een gunstige invloed op de mannelijke functies en op de urinewegen. Sabal is bovendien een bron van essentiële vetzuren die de voortplantingsfuncties ondersteunen.

Aan Proprostex zijn verder nog grote brandnetel en zink toegevoegd. Zink draagt bij tot de instandhouding van een gezond testosterongehalte in het bloed en tot de instandhouding van een goede voortplanting en vruchtbaarheid. Grote brandnetel ondersteunt de vitaliteit en helpt uw energiepeil te verhogen. Proprostex bevat ook pompoenpitten, wilgenroosje, echte guldenroede en kersensteel.

Proprostex is een complete formule voor de man om zijn gezondheid en zelfvertrouwen op een goed peil te houden!

Ingrediënten
Vulstoffen: Cellulose, Extract van Sabal serrulata (Sabal), omhulling: Gelatine, Extract van Urtica dioica (Grote brandnetel, blad), Extract van Cucurbita pepo (Pompoen, zaad), antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat en Siliciumdioxide, Extract van Prunus domestica (Kers, vrucht), Extract van Solidago virgaurea (Echte guldenroede, bovengrondse delen), Extract van Epilobium angustifolium (Wilgenroosje), Zinksulfaat (Zink).

Bestanddelen per 3 capsules
Sabal 375 mg
Grote brandnetel 90 mg
Pompoen 60 mg
Kers 15 mg
Echte guldenroede 15 mg
Wilgenroosje 15 mg
Zink 3 mg - 30 % RI
* RI: Referentie-inname

Gebruik
Neem Vianatura Proprostex® minimaal 30 aaneengesloten dagen en 3 keer 2 capsules per dag met water. Zo voorziet u uw lichaam van actieve ingrediënten die het plascomfort ondersteunen. Nadien is langdurig gebruik van 3 x 1 capsule per dag mogelijk.
Startdosis: 3 x 2 capsules per dag voor de maaltijd.
Onderhoudsdosis: 3 x 1 capsule per dag voor de maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Aanbevolen droog en koel te bewaren (max 24 °C).
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Vraag raad aan uw arts of apotheker.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen