COMPOSOR 8 ECHINASOR XXI (50 ML) (SORIA NATURAL - SORIA BEL)

. synergetisch en ondersteunt de weerstand dankzij een hogere concentratie aan actieve bestanddelen
. gelyofiliseerde extracten met behoud van de thermolabiele enzymen
. cyclodextrine-technologie en hoge biobeschikbaarheid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

COMPOSOR 8 ECHINASOR XXI (50 ML)


Omschrijving
NATUURLIJKE WEERSTAND - ECHINACEA ONDERSTEUNT DE IMMUNITEIT

Echinasor XXI is een voedingssupplement op basis van echinacea die de weerstand ondersteunt. De Echinasor XXI-druppels bestaan uit 3 belangrijke natuurlijke ingrediënten: propolis, echinacea en oregano. De combinatie van echinacea en oregano ondersteunt de natuurlijke weerstand. Echinasor XXI is ideaal om te gebruiken tijdens de winterse maanden. Dit voedingssupplement kan worden aanbevolen voor iedereen die zijn weerstand wenst te ondersteunen. Bovendien zijn de druppels gemakkelijk te doseren voor kinderen.

Propolis, ook wel ‘het goud uit de bijenkorf’ genoemd, wordt gebruikt door bijen om hun korf te beschermen tegen bacteriën, virussen en schimmelinfecties. We maken gebruik van gelyofiliseerde propolis, dit zorgt voor een product van hoge kwaliteit, met behoud van alle thermolabiele stoffen.

Daarnaast bevat Echinasor een geconcentreerd vloeibaar extract van echinacea. Dit extract wordt geproduceerd via exclusieve productietechnologieën en bevat een hoog gehalte aan actieve bestanddelen en geen alcohol. 

Echinacea en oregano dragen bij tot een goede weerstand.

COMPOSOR 8 ECHINASOR XXI van Soria Natural is een synergetische formule van Turbo Dynamische Extracten (TDE, met een hogere concentratie aan actieve bestanddelen) en gelyofiliseerde extracten (met behoud van de thermolabiele enzymen). De XXI formules zijn zeer goed opneembaar door het gebruik van een exclusieve, gepatenteerde cyclodextrine-technologie, met een hoge biodisponibiliteit (opneembaarheid en beschikbaarheid)) en betere stabiliteit van de gestandaardiseerde actieve bestanddelen tot gevolg, een snelle en optimale therapeutische werking van de druppels en een betere tolerantie. De Composors XXI van Soria Bel zijn trouwens zeer geschikt voor kinderen en personen met een alcoholprobleem.

Ingrediënten per 3 ml (fles met doseerpipet)
Vloeibaar extract van echinacea (Echinacea purpurea (L) Moench, bovengrondse delen) 1,38 g
Bevochtigingsmiddel: glycerine
Water
Gelyofiliseerd extract van propolis (propolis) 600 mg
Gamma-cyclodextrine 60 mg
Alfa-cyclodextrine 60 mg
Essentiële olie van oregano (Origanum vulgare L, blad) 13,5 mg
Alcoholvrij

Standaardisatie per 3 ml

Flavonoïden 12 mg

Cafeïnezuurderivaten 6 mg

Gebruik

Het aanbevolen gebruik is 3 x 1 ml (1 pipet) per dag.
Kinderen vanaf 3 jaar: halve dosis. Dankzij een doseerpipet is het supplement makkelijk te doseren voor de allerjongsten.

Opmerking
Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen