SANOSKIN-FIRST HYDRO-ACTIEF WONDVERBAND (5 STUKS) (SANOSKIN WOUND CARE)

SANOSKIN-FIRST HYDRO-ACTIEF WONDVERBAND
. ideale behandeling van kleine snijwonden, schaafwonden, blaren, brandwonden of wonden na een ingreep
. gemakkelijk aan te brengen, beschermt tegen onzuiverheden, doorzichtig en gemakkelijk te verwijderen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

SANOSKIN-FIRST HYDRO-ACTIEF WONDVERBAND (5 STUKS)

 
Omschrijving
SanoSkin®-FIRST is een niet-steriele, ovalen wondpleister (7.4 x 4.5 cm) en werd ontwikkeld om kleine oppervlakkige wonden snel en efficiënt te verzorgen.

SanoSkin-FIRST bestaat uit een transparante hydrogellaag die tot 15 keer het eigen gewicht kan absorberen. Een vochtig wondhelingsklimaat wordt gecreëerd.  De hydrogel werkt bacteriostatisch en stopt de groei van bacteriën in de wonde. Het geheel is bedekt met een dunne polyurethaan filmlaag die 1 cm overlapt waardoor het verband de wonde volledig afsluit en beschermt tegen onzuiverheden. De film laat geen bacteriën door en vormt een bescherming tegen de buitenwereld. Het doorzichtige verband laat tevens een continue inspectie toe en kan daarom meerdere dagen ter plaatse blijven. De ’moisture vapor transmission rate’ (MVTR) of vochtdoorlaatbaarheid van het verband bedraagt 1020 g/m²/24 uren.

Kleine snijwonden, schaafwonden, blaren, brandwonden of wonden na een laparoscopische ingreep zijn in een handomdraai bedekt en afgesloten. SanoSkin-FIRST is gemakkelijk aan te brengen, kan tot 8 dagen ter plaatse blijven, kleeft niet in de wonde en gemakkelijk te verwijderen. Ideaal bij kinderen en gemakkelijk mee te nemen op reis. Zwemmen, douchen en baden is mogelijk omdat de filmlaag de wonde rondom afsluit.

SANOSKIN-FIRST HYDRO-ACTIEF WONDVERBAND van SanoSkin is als een ovalen “eilandverband” beschikbaar in 1 formaat van 74 x 45 mm (met PU overlap), transparant en verpakt per 5.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen