REISHI DUANWOOD BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS)

REISHI
. wordt traditioneel beschouwd als de paddenstoel voor het ondersteunen van de leverwerking en het stimuleren van het immuunsysteem

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

REISHI DUANWOOD BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS)

 
Omschrijving
Dit hoogwaardige, biologische reishi paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is 100 % dubbel geëxtraheerd om het hoogste niveau van de belangrijkste actieve voedingsstoffen die uniek zijn voor de reishi paddenstoel, te kunnen aanbieden. Het biologisch kweken van reishi op Duanhout levert een superieur scala aan belangrijke voedingsstoffen en de combinatie van heetwater- en ethanolische extractie garandeert een minimum van 30 % polysachariden en 2 % triterpenen en een maximale biologische beschikbaarheid.

Reishi 'The Mushroom of Immortality' wordt traditioneel gebruikt voor het ondersteunen van de leverwerking en het stimuleren van het immuunsysteem. Wetenschappelijk onderzoek geeft verder aan dat reishi een heel sterke positieve invloed heeft op de totale gezondheid, het algemeen welzijn, de vitaliteit en het geestelijk relaxerend vermogen.

Reishi wordt daarbij aanzien als dé paddenstoel om ONTSTEKINGEN te bestrijden, wordt gebruikt als een natuurlijk antihistaminicum, helpt om allergieën (hooikoorts), eczeem en chronische ontsteking te verlichten, vermindert pijn bij reuma en artritis, versnelt het herstel en de revalidatie bij sportletsels en bezit voedingsstoffen die het verouderen tegengaan (anti-aging).

Reishi paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is van nature vrij van kunstmatige additieven, hulpstoffen, vulstoffen en chemicaliën, gluten-, zuivel- en sojavrij, biologisch gecertificeerd, 100 % natuurlijk en puur, DNA getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten 
(Vegan Society).

Samenstelling per 2 plantaardige capsules
Biologische rode reishi (Ganoderma lucidum) uit het Lonquan district, heetwater- en ethanolextract van het vruchtlichaam 800 mg
Plantaardige cellulose capsule (hydroxypropylmethylcellulose)

Gebruik
Volwassenen nemen 2 capsules, 1-3 keer per dag met of zonder eten of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Mushrooms4Life is ontwikkeld en gemaakt door natuurgeneeskundigen met als doel het bewustzijn over en de beschikbaarheid van de vele gezondheidsvoordelen van de zuiverste, hoogste kwaliteit medicinale paddenstoelen te vergroten. De oprichter van Mushrooms4Life is de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell. Het is zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige, biologische paddenstoelensupplementen tegen betaalbare prijzen te vergroten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ontvang 5 % korting bij aankoop vanaf € 100 ... en gratis levering in België vanaf € 49 Verbergen