MAGNESIUM BIO ENERGETISCHE OLIE (1 000 ML) (REGENESIS MAGNESIUM BIO)

MAGNESIUMOLIE
. herstelt magnesiumtekort door een unieke opname via de huid waardoor problemen met maag- en darmstelsel uitgesloten zijn
. met een gunstig effect op de huid, bloedcirculatie, spieren en gewrichten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MAGNESIUM BIO ENERGETISCHE OLIE (1 000 ML)


Omschrijving
Regenesis Bio Magnesium wordt gewonnen uit miljoenen jaren oude zoutlagen van de Zechsteinzee (Groningen, Nederland) diep onder het aardoppervlak en geïsoleerd van onzuiverheden. Puur natuur en ecologisch verantwoord.

Regenesis Bio Magnesium is extra krachtig en dringt doeltreffend (90 %) en diep door in de huid voor een optimaal revitaliserend effect. Daardoor wordt het maag-darmkanaal vermeden en zijn bijwerkingen vrijwel uitgesloten.

Magnesium bestrijdt vermoeidheid, levert meer energie, zorgt voor een natuurlijke ontspanning en een goede nachtrust, houdt de spieren en gewrichten soepel en voedt de huid. Om de spieren te versoepelen en spierpijnen te voorkomen kunnen sporters Regenesis Bio Magnesium ruim voor het sporten aanbrengen.

MAGNESIUM BIO ENERGETISCHE OLIE van Regenesis is mild voor de huid, bevat geen bewaarmiddelen en is vrij van parabenen, toxische en andere mens- en milieubelastende bestanddelen.

Samenstelling van de magnesiumolie
Verzadigde oplossing van 31 % magnesiumchloride, 100 % zuiver
Bevat essentiële sporenelementen en mineralen

Zechstein Regenesis

Gebruik
De gemiddelde aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) magnesium is 6 mg per kilogram lichaamsgewicht (60 kilo lichaamsgewicht komt overeen met 360 mg magnesium per dag).
Een magnesiumspray bevat ongeveer 15 mg magnesium.

Bij een magnesiumtekort bedraagt de dagdosis 4 sprays per 10 kg lichaamsgewicht.
De onderhoudsdosis bedraagt per dag 2 sprays per 10 kg lichaamsgewicht.
Een grote theelepel (3 ml) magnesiumolie bevat 300 mg magnesium (20 sprays).

Voor een optimaal revitaliserend effect is dagelijks gebruik (eventueel verdeeld over de dag) gewenst. Breng de magnesiumolie gelijkmatig aan op de huid (armen, benen, buik, oksels, …) en masseer lichtjes in. De lichte tinteling en het warme gevoel die u kunt ervaren duiden op een goede opname en zijn volkomen normaal. Om de opname te bevorderen laat u de magnesiumolie tenminste 15 minuten inwerken. Het eventueel plakkerig aanvoelen van de huid ontstaat vooral omdat er te veel olie op de huid werd aangebracht. U kunt de resten met water afspoelen. Heeft u een erg droge huid dan kunt u die nog insmeren met REVI CREME.

Indien u de magnesiumolie niet kunt gebruiken omdat u een zeer gevoelige huid heeft dan kunt u een voetbad nemen met MAGNESIUM BIO ENERGETISCHE BADKRISTALLEN.

Gelieve contact met ogen en open wondjes te vermijden.

Opmerking
De inhoud van deze fles kan gebruikt worden voor het hervullen van een fles MAGNESIUM BIO ENERGETISCHE SPRAY.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen