MAGNESIUM BIO ENERGETISCH SERUM (200 ML) (REGENESIS MAGNESIUM BIO)

MAGNESIUMSERUM
. herstelt magnesiumtekort door een unieke opname via de huid waardoor problemen met maag- en darmstelsel uitgesloten zijn
. met een gunstig effect op de huid, bloedcirculatie, spieren en gewrichten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MAGNESIUM BIO ENERGETISCH SERUM (200 ML)


Omschrijving
Regenesis Bio Magnesium wordt gewonnen uit miljoenen jaren oude zoutlagen van de Zechsteinzee (Groningen, Nederland) diep onder het aardoppervlak en geïsoleerd van onzuiverheden. Puur natuur en ecologisch verantwoord.

Regenesis Bio Magnesium is extra krachtig en dringt doeltreffend (90 %) en diep door in de huid voor een optimaal revitaliserend effect. Daardoor wordt het maag-darmkanaal vermeden en zijn bijwerkingen vrijwel uitgesloten.

Magnesium bestrijdt vermoeidheid, levert meer energie, zorgt voor een natuurlijke ontspanning en een goede nachtrust, houdt de spieren en gewrichten soepel en voedt de huid. Om de spieren te versoepelen en spierpijnen te voorkomen kunnen sporters Regenesis Bio Magnesium ruim voor het sporten aanbrengen.

MAGNESIUM BIO ENERGETISCH SERUM van Regenesis is mild voor de huid, bevat geen bewaarmiddelen en is vrij van parabenen, toxische en andere mens- en milieubelastende bestanddelen. Regenesis Magnesium Serum is het enige vloeibare magnesium dat door zijn lage pH-waarde (tussen 4,5 en 5,5) zeer goed en snel wordt opgenomen zonder daarbij de huid uit te drogen.
Magnesiumserum vervangt magnesiumgel en is krachtiger en effectiever.

Samenstelling van het magnesiumserum
Magnesiumchloride (31 %) van 47 % extreem zuivere magnesium granules
Kristalwater
Geleermiddel 100 % natuurlijk
Bevat essentiële sporenelementen en mineralen

Zechstein Regenesis

Gebruik
De gemiddelde aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) magnesium is 6 mg per kilogram lichaamsgewicht (60 kilo lichaamsgewicht komt overeen met 360 mg magnesium per dag).

Het flesje is voorzien van een pompje: 1 pompdosering (1 ml) bevat ongeveer 100 mg zuivere magnesium. Draai bij het eerste gebruik het pompje een kwartslag open en pomp een aantal keren tot het magnesiumserum uit het flesje komt.

Voor een optimaal revitaliserend effect is dagelijks gebruik zowel ‘s morgens en ‘s avonds gewenst. Breng het magnesiumserum gelijkmatig aan op de huid (armen, benen, buik, oksels, …) en masseer lichtjes in. De lichte tinteling en het warme gevoel die u kunt ervaren duiden op een goede opname en zijn volkomen normaal. Om de opname te bevorderen laat u het magnesiumserum tenminste 15 minuten inwerken. Het eventueel plakkerig aanvoelen van de huid ontstaat vooral omdat er te veel serum op de huid werd aangebracht. U kunt de resten met water afspoelen.

Bij reeds aanwezige spierpijnen en krampen mag het magnesiumserum op de pijnlijke plaats(en) worden aangebracht.

Gelieve contact met ogen en open wondjes te vermijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen