QM 7 POST SPORTS RECUPERATION OIL (250 ML) (QM SPORTS CARE)

. 100 % zuivere essentiële oliën van lavendel, rozemarijn en geranium
. zorgt voor een sneller spierherstel, recuperatie van het lichaam en ontspanning van de geest
. ook bruikbaar voor gewone lichaamsmassages buiten de sport

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

QM 7 POST SPORTS RECUPERATION OIL (250 ML)


Omschrijving
QM 7 POST SPORTS RECUPERATION OIL is een natuurlijke massageolie gemaakt van 100 % zuivere essentiële oliën van lavendel (Lavendula angustifolia), rozemarijn (Rosmarinus officinalis) en geranium (Geranium maculatum) met koudgeperste zonnebloem-, tarwekiem- en vitamine E- (tocoferol-) olie.

De olie verspreidt een zeer aangename en relaxerende geur; ook bruikbaar voor gewone lichaamsmassages buiten de sport.

De ideale olie om in te masseren na de inspanning, training of wedstrijd voor een betere recuperatie. Zorgt voor een sneller spierherstel, recuperatie van het lichaam en ontspanning van de geest.

Ingrediënten
Helianthus annuum (zonnebloem) olie, Triticum vulgaris (tarwe) kiemolie, Rosmarinus officinalis (rozemarijn) bladolie, Geranium maculatum olie, Lavandula angustifolia (lavendel) olie, tocoferol.

Gebruik
QM 7 na de inspanning aanbrengen en inwrijven of inmasseren op de spieren. Giet en kleine hoeveelheid in de hand en daarna goed inmasseren op de spieren gedurende een 15-tal minuten.
Te gebruiken voor het ganse lichaam of op de specifieke spiergroepen die een intensieve massage nodig hebben om te herstellen. QM 7 en QM 8 zijn onze belangrijkste sportmassage oliën in het gamma om te gebruiken na de sportprestatie of training.
Dit kwaliteitsproduct wordt ook gebruikt door vakmensen in de sectoren kiné- & fysiotherapie, sport- & relaxmassage en verzorgers in sportteams.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Na gebruik de handen wassen.
Extern gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen