QM 6 PRE SPORTS BRONZING OIL (100 ML) (QM SPORTS CARE)

. ’startolie’ voor gebruik in warme omstandigheden
. niet verwarmend maar wel heerlijk relaxerend en spierontspannend
. vóór het aanvatten van een training of wedstrijd aanbrengen op de spieren

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

QM 6 PRE SPORTS BRONZING OIL (100 ML)


Omschrijving
QM 6 PRE SPORTS BRONZING OIL is een ’startolie’ voor gebruik in warme omstandigheden, niet verwarmend maar wel heerlijk relaxerend en spierontspannend. Dit is een gekleurde olie voor soepele en geaccentueerde spieren zonder beschermingsfactor tegen de zon. 

Deze gekleurde olie is ideaal in combinatie met een QM warme zalf (QM 1, QM 2, QM 3); geeft een betere opwarming en een beter resultaat. De wortelolie geeft een mooie, bruine kleur.

Bevat zuivere essentiële olie van cajeput (Melaleuca leucadendron) en eucalyptus (Eucalyptus globulus) in een vitamine E- en druivenpitoliebasis.

De vernieuwde cajeputolie bevat extra wortelolie (betacaroteen) om, naast de bruine teint van de olie, het bruiningseffect tijdens het fietsen sterk te bevorderen.

Ingrediënten
Vitis vinifera (druif) zaadolie, Melaleuca leucadendron (cajaput) olie, Daucus carota (wortel) wortelextract, Eucalyptus globulus bladolie, beta-caroteen.

Gebruik
QM N°6 vóór het aanvatten van een training of wedstrijd aanbrengen op de spieren.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen