QM 2 HOT EMBROCATION WARMING LOTION (200 ML) (QM SPORT MASSAGE)

QM 2 HOT EMBROCATION - WARMING LOTION
. warmtegevende zalf voor gebruik in koude en/of vochtige omstandigheden
. vóór de inspanning zuinig aanbrengen omwille van de hoge concentratie opwarmende stoffen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

QM 2 HOT EMBROCATION WARMING LOTION (200 ML)


Omschrijving
QM 2 HOT EMBROCATION - WARMING LOTION is een sterk verwarmende zalf om te sporten in koude en/of vochtige omstandigheden, beneden de 15° C.

De zuivere essentiële olie van chilipeper (Capsicum frutescens) zorgt voor een sterke en diepe opwarming van de spieren.

De menthol geeft een verfrissend gevoel aan de huid maar zonder het aangename warmtegevoel in de spieren weg te nemen.

Gebruik
QM N°2 vóór de inspanning, in omstandigheden beneden de 15° C, zuinig aanbrengen omwille van de hoge concentratie opwarmende stoffen.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen