QM 1 WARMING CREAM WARMING LOTION 10-20 °C (175 ML) (QM SPORTS CARE)

. licht verwarmende balsem die diep in de spieren doordringt
. vóór de inspanning aanbrengen, in matig tot goed weer, eventueel met een laagje 'Pre Sports Energizing Oil' er bovenop

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

QM 1 PRE SPORTS WARMING CREAM WARMING LOTION 10-20 °C (175 ML)


Omschrijving
QM 1 PRE SPORTS WARMING CREAM - WARMING LOTION is een licht verwarmende balsem die diep in de spieren doordringt.

De lotion is ontwikkeld op vraag van professionele wielrenners want tijdens wedstrijden in zeer warm weer, is het gebruik van ’QM 2 Hot Cream Warming Lotion’ niet aangewezen. Logisch, maar zo kunt u het ‘goede spiergevoel’ in de benen missen; vandaar de vraag naar een zachtere variant om te gebruiken in zachte weersomstandigheden (10-20 °C) of indoorsporten.

In de Ronde van Frankrijk is het bijvoorbeeld zeer belangrijk om van in het begin ‘goede benen’ te hebben en de beslissende ontsnapping niet te missen.

Ingrediënten
Water, vloeibare paraffine, glycerine, isopropylpalmitaat, cetearylalcohol, PEG-100 stearaat, glycerylstearaat, methylsalicylaat, fenoxyethanol, cyclopentasiloxaan, cyclohexasiloxaan, ethylhexylglycerine, melkzuur, zonnebloemzaadolie, natriumhydroxide, Capsicum frutescens-fruitextract.

Gebruik
QM N°1 vóór de inspanning aanbrengen, in matig tot goed weer (10-20 °C), eventueel met een laagje 'QM 5 Pre Sports Energizing Oil' er bovenop.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen