QM 1 WARM EMBROCATION WARMING LOTION (200 ML) (QM SPORT MASSAGE)

QM 1 WARM EMBROCATION - WARMING LOTION
. licht verwarmende balsem die diep in de spieren doordringt
. vóór de inspanning aanbrengen, in matig tot goed weer, eventueel met een laagje 'Pre Sports Energizing Oil' er bovenop

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 9

QM 1 WARM EMBROCATION WARMING LOTION (200 ML)


Omschrijving
QM 1 WARM EMBROCATION - WARMING LOTION is een licht verwarmende balsem die diep in de spieren doordringt.

De lotion is ontwikkeld op vraag van professionele wielrenners want tijdens wedstrijden in zeer warm weer, is het gebruik van ’Hot Embrocation Warming Lotion’ niet aangewezen. Logisch, maar zo kunt u het ‘goede spiergevoel’ in de benen missen; vandaar de vraag naar een zachtere variant om te gebruiken in zachte weersomstandigheden (minder dan 24° C).

In de Ronde van Frankrijk is het bijvoorbeeld zeer belangrijk om van in het begin ‘goede benen’ te hebben en de beslissende ontsnapping niet te missen.

Gebruik
QM N°1 vóór de inspanning aanbrengen, in matig tot goed weer (minder dan 24° C), eventueel met een laagje 'Pre Sports Energizing Oil' er bovenop.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen