REISHI PADDENSTOELEN EXTRACT BIO (60 V-CAPS) (PURE MUSHROOMS)

REISHI BIO EXTRACT
. de paddenstoel voor het ondersteunen van de leverwerking en het stimuleren van het immuunsysteem
. een dagelijkse dosis natuurlijke energie en weerstand!

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

REISHI PADDENSTOELEN EXTRACT BIO (60 V-CAPS)


Omschrijving
Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is Reishi al eeuwenlang één van de meest geliefde paddenstoelen. Van nature uit is de Red Reishi rijk aan triterpenen en polysachariden en dankzij dit gamma aan werkzame stoffen wordt het ingezet voor uiteenlopende toepassingen. Het supplement is met name zeer populair vanwege de adaptogene en stimulerende eigenschappen.

Reishi ondersteunt

 • de aanmaak van antihistamine;
 • het behandelen van allergieën (hooikoorts);
 • bij de behandeling van eczeem;
 • een normale leverfunctie;
 • bij stress (ontspanning);
 • anti-aging;
 • het zelfhelend vermogen van ons lichaam;
 • een goede nachtrust.

Reishi capsules van Pure Mushrooms bevatten een 100 % biologisch, zuiver extract van het vruchtlichaam van de Red Reishi paddenstoel (Ganoderma lucidum), gekweekt op een natuurlijke voedingsbodem van massief eikenhout om de biobeschikbaarheid van de stoffen te maximaliseren. Deze supplementen bevatten geen chemicaliën, pesticiden of andere synthetische stoffen. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen, 100 % puur natuurlijk, biologisch én vegan, ook de capsule. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dit paddenstoelensupplement wordt verrijkt met acerola. Acerola is een tropische bes die voornamelijk in Centraal- en Zuid-Amerika voorkomt. Het is superfood en één van de krachtigste antioxidanten boordevol vitamine C. Acerola bevat 33 keer (!) meer vitamine C dan een sinaasappel. Vitamine C heeft een onschatbare waarde voor het functioneren van uw lichaam. Het draagt bij aan allerlei processen die ervoor zorgen dat we ons jong en vitaal voelen. Het ondersteunt de paddenstoel op allerlei vlakken. Deze unieke en sterke combinatie helpt ons lichaam bij het behouden van een natuurlijke balans.

Waarom biologisch?
Paddenstoelen hebben niet alleen een belangrijke functie voor de mens, maar ook voor de natuur. Ze nemen alle stoffen, goede en slechte, uit hun omgeving op. Daarom is een gezonde omgeving, bodem en lucht en het biologische kweken zo belangrijk. 

Hoge kwaliteit
Alle supplementen zijn in het bezit van een officiële biologische certificering van SKAL. Daarnaast bezitten ze nog een aantal certificaten waarmee ze de voedselveiligheid en hoge kwaliteit van de supplementen waarborgen. Met deze certificaten worden diverse punten gecontroleerd, zoals de traceerbaarheid van de producten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen.

 • Biologisch gecertificeerd (SKAL)
 • IFS Food (International Featured Standard - Food)
 • Vegan gecertificeerd (Vegan Society)
 • GMP-certificering (Good Manufacturing Practice)
 • ISO 22000
 • Hoogwaardige productie op gecertificeerde Duitse en Oostenrijkse productielocaties

Samenstelling per vegetarische capsule
Reishi (Ganoderma lucidum), biologisch, full spectrum biomassa van 100 % vruchtlichaam, geconcentreerd extract (17:1) dankzij waterextractie (bevat minimaal 30 % polysachariden, hoge concentratie triterpenen) 320 mg
Acerola (Malpighia glabra), biologisch, extract 20 mg
100 % biologisch
Gluten-, soja- en zuivelvrij
Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

Gebruik
Dagelijks, één tot driemaal 2 capsules, voor af na de maaltijd innemen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen