LION'S MANE PADDENSTOELEN EXTRACT BIO (60 V-CAPS) (PURE MUSHROOMS)

. hoogwaardig extract van paddenstoelen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

LION'S MANE PADDENSTOELEN EXTRACT BIO (60 V-CAPS)Omschrijving
Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is Lion’s Mane al eeuwenlang één van de meest geliefde paddenstoelen. Het is één van de mooiste paddenstoelen in de natuur. De paddenstoelen zijn roomwit en hebben stekels die sierlijk naar beneden hangen. Net als manen van een leeuw. Dankzij de diversiteit aan essentiële aminozuren, polysachariden en bèta-glucanen heeft deze paddenstoel krachtige eigenschappen. 

Lion’s Mane capsules van Pure Mushrooms bevatten een 100 % biologisch, zuiver extract van vruchtlichaam van de Lion’s Mane paddenstoel (Hericium erinaceus). De Lion’s Mane paddenstoelen van Pure Mushrooms worden geteeld op een natuurlijke voedingsbodem met biologisch gemengd zaagsel (78 %), biologische tarwezemelen (20 %), biologisch suikerriet (1 %) en natuurlijke limoen (1 %). Deze supplementen bevatten geen chemicaliën, pesticiden of andere synthetische stoffen. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen, 100 % puur natuurlijk, biologisch én vegan, ook de capsule. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten. 


Dit paddenstoelensupplement wordt verrijkt met acerola. Acerola is een tropische vrucht die voornamelijk in Centraal- en Zuid-Amerika voorkomt. Het is superfood en één van de krachtigste antioxidanten boordevol vitamine C. Acerola bevat 33 keer (!) meer vitamine C dan een sinaasappel. Vitamine C heeft een onschatbare waarde voor het functioneren van uw lichaam. Het draagt bij aan allerlei processen die ervoor zorgen dat we ons jong en vitaal voelen. Het ondersteunt de paddenstoel op allerlei vlakken. Deze unieke en sterke combinatie helpt ons lichaam bij het behouden van een natuurlijke balans.

Waarom biologisch?
Paddenstoelen hebben niet alleen een belangrijke functie voor de mens, maar ook voor de natuur. Ze nemen alle stoffen, goede en slechte, uit hun omgeving op. Daarom is een gezonde omgeving, bodem en lucht en het biologische kweken zo belangrijk.

Hoge kwaliteit
Alle supplementen zijn in het bezit van een officiële biologische certificering van SKAL. Daarnaast bezitten ze nog een aantal certificaten waarmee ze de voedselveiligheid en hoge kwaliteit van de supplementen waarborgen. Met deze certificaten worden diverse punten gecontroleerd, zoals de traceerbaarheid van de producten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen.

  • Biologisch gecertificeerd (SKAL)
  • IFS Food (International Featured Standard - Food)
  • Vegan gecertificeerd (Vegan Society)
  • GMP-certificering (Good Manufacturing Practice)
  • ISO 22000
  • Hoogwaardige productie op gecertificeerde Duitse en Oostenrijkse productielocaties

Ingrediënten per vegetarische capsule
Lion's Mane (Hericium erinaceus), biologisch, full spectrum biomassa van 100 % vruchtlichaam, geconcentreerd extract (11:1) dankzij waterextractie (bevat minimaal 30 % polysachariden) 320 mg
Acerola (Malpighia glabra), biologisch, extract 20 mg
100 % biologisch
Gluten-, soja- en zuivelvrij
Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

Gebruik
Dagelijks, één tot driemaal 2 capsules, voor af na de maaltijd innemen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen