CORDYCEPS PADDENSTOELEN EXTRACT BIO (60 V-CAPS) (PURE MUSHROOMS)

. hoogwaardig extract van paddenstoelen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 8

CORDYCEPS PADDENSTOELEN EXTRACT BIO (60 V-CAPS)


Omschrijving
Vroeger was Cordyceps zo waardevol dat alleen de Chinese keizer deze paddenstoel mocht gebruiken. Cordyceps is een schimmel die parasiteert op rupsen en binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) al eeuwenlang één van de meest geliefde paddenstoelen. Dankzij stoffen als cordycepine, polysachariden, sterolen, spoorelementen en mineralen staat deze paddenstoel bekend om zijn versterkende eigenschappen. Ook hier in het Westen wordt het supplement veel toegepast. Het is met name populair bij sporters. 

Cordyceps capsules van Pure Mushrooms bevatten een 100 % biologisch, zuiver extract van vruchtlichaam van de Cordyceps paddenstoel (Cordyceps militaris). De Cordyceps paddenstoelen van Pure Mushrooms worden geteeld op een natuurlijke voedingsbodem van natuurlijke rijst. Hierdoor hoeven er geen rupsen gebruikt te worden. Dit maakt dat dit supplement geschikt is voor vegetariërs en veganisten. De belangrijkste stoffen in Cordyceps zijn cordycepine, cordycepszuren (6 %) en polysachariden. Deze supplementen bevatten geen chemicaliën, pesticiden of andere synthetische stoffen. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen, 100 % puur natuurlijk, biologisch én vegan, ook de capsule. 

Dit paddenstoelensupplement wordt verrijkt met acerola. Acerola is een tropische bes die voornamelijk in Centraal- en Zuid-Amerika voorkomt. Het is superfood en één van de krachtigste antioxidanten boordevol vitamine C. Acerola bevat 33 keer (!) meer vitamine C dan een sinaasappel. Vitamine C heeft een onschatbare waarde voor het functioneren van uw lichaam. Het draagt bij aan allerlei processen die ervoor zorgen dat we ons jong en vitaal voelen. Het ondersteunt de paddenstoel op allerlei vlakken. Deze unieke en sterke combinatie helpt ons lichaam bij het behouden van een natuurlijke balans.

Waarom biologisch?
Paddenstoelen hebben niet alleen een belangrijke functie voor de mens, maar ook voor de natuur. Ze nemen alle stoffen, goede en slechte, uit hun omgeving op. Daarom is een gezonde omgeving, bodem en lucht en het biologische kweken zo belangrijk. 

Hoge kwaliteit
Alle supplementen zijn in het bezit van een officiële biologische certificering van SKAL. Daarnaast bezitten ze nog een aantal certificaten waarmee ze de voedselveiligheid en hoge kwaliteit van de supplementen waarborgen. Met deze certificaten worden diverse punten gecontroleerd, zoals de traceerbaarheid van de producten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen.

  • Biologisch gecertificeerd (SKAL)
  • IFS Food (International Featured Standard - Food)
  • Vegan gecertificeerd (Vegan Society)
  • GMP-certificering (Good Manufacturing Practice)
  • ISO 22000
  • Hoogwaardige productie op gecertificeerde Duitse en Oostenrijkse productielocaties

Ingrediënten per vegetarische capsule
Cordyceps (Cordyceps militaris), biologisch, full spectrum biomassa van 100 % vruchtlichaam, geconcentreerd extract (9:1) dankzij waterextractie (bevat minimaal 30 % polysachariden) 320 mg
Acerola (Malpighia glabra), biologisch, extract 20 mg
100 % biologisch
Gluten-, soja- en zuivelvrij
Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

Gebruik
Dagelijks, één tot driemaal 2 capsules, voor af na de maaltijd innemen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen