ROZENWORTEL BIO - RHODIOLA ROSEA - 300 MG (90 V-CAPS) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

RHODIOLA (rozenwortel)
. draagt bij tot het normale prestatievermogen, uithouding en recuperatie
. ondersteunt bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid zoals burn-out, examenkoorts, werkdruk, depressie, chronische stress en verslaving

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€21,30
€12,34 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

ROZENWORTEL BIO - RHODIOLA ROSEA - 300 MG (90 V-CAPS)


Omschrijving
Heeft een gunstige werking op fysieke & mentale prestaties en het uithoudingsvermogen.

De grootste vijand van de westerse mens heet: stress. Naast ontspannen, genoeg slapen, meer bewegen en gezond eten, vergroten “adaptogene” planten onze stressbestendigheid. Topper hierbij is Rhodiola rosea.

Rozenwortel is een soort vetplant die je veel tegenkomt in koude gebieden als Noord-Europa, Noord-Azië en de alpen. Rozenwortel staat ook wel bekend onder de naam Rhodiola. Het dankt zijn naam aan de wortel die een typische rozengeur heeft.

Rhodiola of rozenwortel is een adaptogene plant die het aanpassingsvermogen van de mens bij ongunstige omstandigheden verhoogt. Ze is daarom bij uitstek geschikt voor de westerse mens met een drukke baan die energiek en ontspannen wil blijven en voor de sporter die sterk wil presteren met een optimaal uithoudingsvermogen. Ook wanneer door een veeleisende levensstijl negatieve gedachten opduiken, men niet meer helder en geconcentreerd voor de dag komt of als futloosheid toeslaat, kan rhodiola een ruggensteun bieden.

Rhodiola geeft meer energie en is gunstig voor het uithoudingsvermogen; werkt ontspannend en is nuttig bij kortstondige stress; zorgt voor een positieve gemoedstoestand en meer geestelijke veerkracht; is goed voor het geheugen en het concentratievermogen.

ROZENWORTEL BIO van Purasana is gegarandeerd van biologische oorsprong, vrij van gluten, soja, lactose en vegetarisch.

Ingrediënten per plantaardige capsule

Rhodiola rosea* (Rosavine en Savidroside) 300 mg

Capsule: vegetarisch geleermiddel (hydroxypropylmethylcellulose)

* Afkomstig van biologische teelt

Gebruik
4 tot 6 capsules per dag, innemen met een glas water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen