PLANTAARDIGE HOUTSKOOL 190 MG (120 V-CAPS) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

PLANTAARDIGE HOUTSKOOL
. bevordert de spijsvertering
. vermindert winderigheid na het eten
. geeft een merkbare verlichting bij een opblazen gevoel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

PLANTAARDIGE HOUTSKOOL 190 MG (120 V-CAPS)


Omschrijving
Bij plantaardige houtskool denkt u niet meteen aan een product dat u kunt innemen. Toch is het tegendeel waar. Plantaardige houtskool is een voedingssupplement dat vaak gebruikt wordt bij een opgeblazen gevoel en winderigheid.

Plantaardige houtskool staat ook wel bekend als geactiveerde kool. Geactiveerde kool is eigenlijk niks anders dan het verbrandingsproduct van plantaardig materiaal. Dit materiaal wordt omgezet in actieve kool door de houtskool te verhitten en gassen toe te voegen waardoor er poriën ontstaan. Deze poriën zijn nodig om gifstoffen op te vangen. Tijdens het productieproces worden giftige en chemische stoffen verwijderd. Hierdoor ontstaat actief houtskoolgranulaat van planten.

Houtskool wordt al eeuwen gebruikt bij vergiftiging en diarree. Dit komt omdat actieve kool, zoals het vaak genoemd wordt, in staat is bacteriën en gassen aan zich te binden. Door de poriën die zijn ontstaan heeft plantaardige houtskool een groot oppervlak. Dankzij de absorberende werking bindt actief houtskoolgranulaat schadelijke stoffen in het lichaam aan zich vast, om ze onschadelijk te maken en via de ontlasting uit het lichaam te verwijderen.

Plantaardige houtskool bevordert de spijsvertering, vermindert winderigheid en geeft een merkbare verlichting bij een opgeblazen gevoel. Neem een uur voor het eten van voeding dat tot gasvorming kan leiden (linzen, bonen, …) minimaal 3 capsules houtskool met een groot glas water.

PLANTAARDIGE HOUTSKOOL van Purasana is gegarandeerd vrij van gluten, soja en lactose.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Actief plantaardig houtskoolgranulaat 190 mg

Capsule: plantaardig geleermiddel (hydroxypropylmethylcellulose)

Gebruik
6 capsules voor en 6 capsules na de maaltijd, innemen met een glas water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
Niet samen met andere geneesmiddelen innemen, minimum 2 uren tussen laten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen