PAARDENMELK BIO 250 MG (90 V-CAPS) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

PAARDENMELK BIO
. lijkt van samenstelling het meest op moedermelk en is een waardevolle voedingsbron
. zorgt voor een zuivere huid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

PAARDENMELK BIO 250 MG (90 V-CAPS)


Omschrijving

Paardenmelk lijkt van samenstelling het meest op moedermelk, is een waardevolle voedingsbron en heeft tal van gezondheidsbevorderende eigenschappen. Paardenmelk bevat onder andere ijzer, mineralen, eiwitten en vele vitamines zoals A, B, B2, B6, B12, C, D, E, K en T. De invloed van paardenmelk is onder andere gebaseerd op vitamines en op eiwitten. Het eiwit bestaat voor bijna de helft uit afweerstoffen. Paardenmelk zorgt voor een goede darmwerking, geeft de vitaliteit een krachtige boost en verzorgt de huid.

Purasana Paardenmelk capsules bevatten gevriesdroogd paardenmelkpoeder. De paardenmelkcapsules bestaan voor 100 % uit zuivere en gevriesdroogde paardenmelk gelijk aan verse paardenmelk. Het enige verschil is dat het water in paardenmelk (ongeveer 91 %) uit het paardenmelk wordt gedroogd. De capsules zijn 100 % natuurlijk zonder hulpstoffen of synthetische toevoegingen.

Het voordeel van vriesdrogen ten opzichte van andere vormen van drogen is dat alle eiwitten, vitaminen en mineralen behouden blijven. Het vriesdrogen gebeurt onder lage temperaturen waardoor de waardevolle voedingsstoffen niet verloren gaan. Eiwitten, vitaminen en mineralen gaan wel verloren bij het drogen onder hoge temperaturen.


PAARDENMELK BIO van Purasana is gegarandeerd van biologische oorsprong, vrij van gluten, soja, lactose en vegetarisch.Ingrediënten per plantaardige capsule
Paardenmelk* 250 mg
Maltodextrine* 100 mg
Capsule: plantaardig geleermiddel (hydroxypropylmethylcellulose)
*Afkomstig van biologische teeltGebruik
3 à 4 capsules per dag voor de maaltijd of zoals voorgeschreven.Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen