FRISHI LAVENDER MIX - LUCHTVERFRISSER (100 ML) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

. luchtverfrisser met 100 % natuurlijke essentiële olie van lavendel
. ongewenste geurtjes op een natuurlijke manier verwijderen
. zonder parfum of drijfgas

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

FRISHI LAVENDER MIX - LUCHTVERFRISSER (100 ML)


Omschrijving
Het Purasana-Frishi gamma is uniek in zijn soort. De luchtverfrissers worden gemaakt met 100 % pure en natuurlijke etherische oliën. Het verwijdert de slechte geuren in plaats van deze te maskeren en bevat minimum 50 % aan etherische olie. Daarnaast bevat het geen drijfgas en geen andere synthetische ingrediënten. Het veroorzaakt geen irritatie en verdrijft snel en efficiënt slechte geuren op een gezonde manier.

Waarom zou u nu Frishi gaan gebruiken?
Wel, het werkt na 10 seconden en blijft ongeveer 50 minuten hangen in de ruimte (afhankelijk van de grootte van de ruimte). 1 flacon bevat 100 ml, waarmee u gemakkelijk tot 900 sprays haalt. Frishi is beschikbaar in 5 verschillende geuren, eucalyptus, citrus, lavendel, sinaasappel en munt. Naast het feit dat Frishi de meest natuurlijke en pure luchtverfrisser op de markt is, is het tegelijk een zeer voordelig product. Handig, toch? Extra tip: de Frishi spray verspreidt zich zodanig krachtig en snel dat 1 à 2 x spuiten al volstaat voor een goed resultaat.

Stop met chemische luchtverfrissers en kies voor een natuurlijke luchtverfrisser met 100 % natuurlijke en zuivere essentiële oliën. Met 100 % natuurlijke essentiële olie van lavendel, zonder synthetisch parfum en zonder drijfgas.

Informatieve fiche 

Samenstelling
Pinus pinaster, D-limoneen (sinaasappelterpeen), pinenen

Gebruik
Spray met de spuitbus in de ruimte, na 10 seconden werkt de verfrissende lavendelgeur en verspreidt zich een aangename geur in de ruimte. De frisse geur van lavendel blijft ongeveer 50 minuten hangen in de ruimte (afhankelijk van de grootte van de ruimte).

Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen bewaren. 
Uitwendig te gebruiken.
De aanbevolen hoeveelheid sprays niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen