BIERGIST BIO 340 MG (120 V-CAPS) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

BIERGIST BIO
. aangeraden als men zich moe en lusteloos voelt
. draagt bij tot het verhogen van het energieniveau tijdens sportactiviteiten
. ondersteunt de darmflora, beenderen, spieren, haren, tanden, huid, …

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

BIERGIST BIO 340 MG (120 V-CAPS)


Omschrijving
Biergistcellen zijn levende plantaardige organismen die niet groter zijn dan één cel. Deze ééncellige schimmel is wetenschappelijk bekend als ’saccharomyces cerevisiae’, dat zich vermenigvuldigt op gekiemde gerst, een uiterst rijk voedingsmilieu.

Voor het maken van biergistpillen worden deze cellen gedroogd waardoor ze afsterven. Een dode biergistcel is rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Een dode biergistcel bevat onder meer vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, B11 of foliumzuur, B12, B15 alsook vitamine C en E. Biergist is ook een bron van mineralen; een gedroogde biergistcel bevat kalium, mangaan, chroom, seleen, fosfor, magnesium, calcium en natrium.

Dat allemaal maakt dat biergist een volwaardige en plantaardige eiwitbron is. Bij veel culturen worden bierpillen gebruikt als voedingssupplement om voedingstekorten te voorkomen en te behandelen.

  • Het gebruik van biergist wordt aangeraden als men zich moe en lusteloos voelt. Het hoge magnesiumgehalte en de aanwezigheid van serotonine en endorfinen veroorzaakt een algemeen gevoel van welbehagen.
  • Biergist helpt bij het reguleren van het zenuwstelsel en de hersenactiviteit (geheugen) en helpt om depressies te verlichten.
  • Het ondersteunt sportprestaties; door de hoge waarde aan eiwitten en essentiële mineralen kan biergist bijdragen tot het verhogen van het energieniveau tijdens sportactiviteiten.
  • De voedingsstoffen in biergist helpen de spieren gezond te houden (voorkomen krampen en uitdroging) en ondersteunen de darmflora, beenderen, haren, tanden en huid.

BIERGIST BIO van Purasana is gegarandeerd van biologische oorsprong, vrij van gluten, soja en lactose.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Biergist* 340 mg
Capsule: vegetarisch geleermiddel (hydroxypropylmethylcellulose)
* Afkomstig van biologische teelt


Gebruik
2 tot 3 capsules per dag, innemen met een glas water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Tegen warmte beschermen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen