MAGNESIUM PLUS (90 TAB) (PHARMANUTRICS INSPIRED BY NATURE)

MAGNESIUM PLUS
. bij vermoeidheid, energieproblemen, spierpijn, krampen, uitstralende pijn, reuk- en smaakverlies, stress, prikkelbaarheid, depressie, concentratieproblemen, hoofdpijn en migraine, geheugenverlies, bloeddrukschommelingen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

MAGNESIUM PLUS (90 TABLETTEN)


Omschrijving
Magnesium Plus bestaat uit:

 • Magnesium is sterk geconcentreerd aanwezig in de intercellulaire vloeistof en de beenderen. Het is een belangrijke voedingsstof voor de hersenen en wordt terecht het antistressmineraal genoemd. De balans tussen magnesium en calcium zorgt voor het belangrijke evenwicht in het lichaam tussen spanning en ontspanning. Magnesium heeft een kalmerende werking en ontspant de spieren en bloedvaten, terwijl calcium de spieren aanspant. Magnesium verhoogt de weerstand tegen geestelijke en lichamelijke spanningen, reguleert het hartritme en de bloeddruk, gaat vermoeidheid tegen en helpt de slaapkwaliteit te verbeteren. Magnesium is noodzakelijk voor honderden enzymatische processen, de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van de zenuwprikkels, de opbouw van de beenderen, de productie van eiwitten (het speelt een belangrijke rol in de activering van aminozuren bij de biosynthese van eiwitten), de groei en ontwikkeling, de immuniteit en het goed functioneren van de spieren. Daarnaast reguleert dit mineraal het calcium-, koper-, zink-, kalium- en vitamine D-gehalte van het lichaam.
 • L-taurine is een neurotransmitter, biedt bescherming tegen oxidatieve stress en hoge bloeddruk, en is als supplement belangrijk bij het handhaven van uw gezondheid.
 • Zink is noodzakelijk bij de opbouw van het erfelijk materiaal, de regulatie van het immuunsysteem, de energieproductie en de weefselvernieuwing en speelt een rol bij de eiwit- en koolhydraatstofwisseling. Zink is belangrijk voor huid en haar, gezonde beenderen en een goed geheugen. Zink is een bestanddeel van het hormoon insuline en draagt bij tot de vruchtbaarheid en de voortplanting. Zinkpicolinaat wordt gevormd door de binding van zink met picolinezuur. Deze bijzondere vorm van zink wordt beter opgenomen dan andere vormen en is vriendelijk voor de maag.
 • B-vitaminen zijn belangrijk voor de energiestofwisseling (veel van de biochemische reacties hebben betrekking op de omzetting van voedsel in energie - citroenzuurcyclus, glycolyse, oxidatieve fosforylering - maar B-vitaminen zijn eveneens belangrijk bij reacties in het koolhydraat-, vet- en aminozuurmetabolisme) , het zenuwstelsel (B-vitaminen zijn erg belangrijk voor het functioneren van het zenuwstelsel en brengen vaak ontspanning en ondersteuning bij stress, onrust, geïrriteerdheid, slapeloosheid, depressie en vermoeidheid),
 de huid, het haar en de slijmvliezen (de conditie van de huid, het haar en het weefsel in en rondom de mond worden positief beïnvloed door B-vitaminen) en het spierspanningsniveau (ook de spierspanning van het darmkanaal wordt verbeterd door een optimaal vitamine B-complex niveau).

MAGNESIUM PLUS van PharmaNutrics kan ingezet worden bij:

 • vermoeidheid
 • energieproblemen
 • spierpijn
 • krampen
 • uitstralende pijn
 • reuk- en smaakverlies
 • stress
 • prikkelbaarheid
 • depressie
 • concentratieproblemen
 • hoofdpijn en migraine
 • geheugenverlies
 • bloeddrukschommelingen
 • immuniteitsproblemen

Ingrediënten per tablet
Magnesiumpidolaat 396 mg
Magnesiumbisglycinaat 340 mg
Magnesiumglycerofosfaat 310 mg
L-taurine 50 mg
Zinkpicolinaat 38 mg
B3 (niacinamide) 19,2 mg
B9 (folaat) 17,4 mg
B5 (calciumpantothenaat) 7,5 mg
B8 (biotine) 6,4 mg
B6 (pyridoxaalfosfaat) 3,1 mg
B2 (riboflavine) 2,4 mg
B1 (thiaminemononitraat) 2,1 mg
B12 (methylcobalamine) 0,001 mg
Bevat geen allergenen

Nutritionele waarde per tablet
Magnesium 100 mg - 26,7 % RI
Zink 7,5 mg - 75 % RI
Vitamine B1 1,4 mg - 127 % RI
Vitamine B2 1,6 mg - 114 % RI
Vitamine B3 18 mg - 112,5 % RI
Vitamine B5 6 mg - 100 % RI
Vitamine B6 2 mg - 143 % RI
Folaat 133,3 mcg - 66,6 % RI
Biotine 112,5 mcg - 225 % RI
Vitamine B12 1 mcg - 40 % RI
RI: Referentie-inname

Gebruik
1 à 2 tabletten per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen