GLUCAN PLUS (30 V-CAPS) (PHARMANUTRICS INSPIRED BY NATURE)

GLUCAN PLUS
. bij infectie, immuniteitsproblemen en lage weerstand, verkoudheid, bronchitis

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GLUCAN PLUS (30 V-CAPS)

Omschrijving
Glucan Plus bestaat uit beta glucanen en zink:

  • In de Chinese geneeskunde werd de krachtige werking tegen ziekten en infecties van beta glucanen (beta-glucanen, bèta-glucanen) benut door het innemen van paddenstoelen (Maitake, Shiitake, ...). Tegenwoordig worden beta glucanen verwerkt uit gist, haver, paddenstoelen en gerst. Beta glucanen kunnen gebruikt worden om uw weerstand te ondersteunen (immunostimulatie) en ter preventie van infecties bij risicopatiënten (eventueel in combinatie met vitamine D3, selenium en zink). In Aziatische klinieken worden beta glucanen ingezet ter preventie van hospitaalinfecties.
  • Zink is noodzakelijk bij de opbouw van het erfelijk materiaal, de regulatie van het immuunsysteem, de energieproductie en de weefselvernieuwing en speelt een rol bij de eiwit- en koolhydraatstofwisseling. Zink is belangrijk voor huid en haar, gezonde beenderen en een goed geheugen. Zink is een bestanddeel van het hormoon insuline en draagt bij tot de vruchtbaarheid en de voortplanting.

GLUCAN PLUS van PharmaNutrics kan ingezet worden bij:

  • infectie
  • immuniteitsproblemen en lage weerstand
  • verkoudheid
  • bronchitis

Ingrediënten per plantaardige capsule
Beta 1,3/1,6 D-glucan 300 mg
Zinkcitraat 48,5 mg
Bevat geen allergenen

Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen