NATURE’S HELP CAPSULES VOOR DE VROUW IN DE OVERGANG (60 CAPS) (NATURE'S HELP WELLNESS)

CAPSULES VOOR DE VROUW IN DE OVERGANG
. HET natuurlijke alternatief bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, slapeloosheid, nachtelijk zweten, onrust, …
. bijenproduct aangevuld met acerola en een natuurlijke hulp bij de overgang (menopauze)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

NATURE’S HELP CAPSULES VOOR DE VROUW IN DE OVERGANG (60 CAPS)


Omschrijving
Nature’s Help Capsules voor de Vrouw bestaan uit nauwkeurig geselecteerde ingrediënten waarvan bekend is dat zij een gunstige uitwerking hebben op de mentale en fysieke gesteldheid van de vrouw. Nature’s Help Capsules voor de Vrouw geven u snel het gevoel ”ALLES WEER AAN TE KUNNEN”.

Nature’s Help Capsules voor de Vrouw is een bijenproduct aangevuld met acerola en een natuurlijke hulp bij de overgang (menopauze). Deze unieke samenstelling bestaat nu zo’n 60 jaar en heeft inmiddels bewezen efficiënt en zonder bijwerkingen de overgangsverschijnselen bij de vrouw te verzachten. 

  • Bijenpollen zijn een rijke bron van antioxidanten, eiwitten, koolhydraten, vetten, mineralen, vitaminen, aminozuren, antibiotische stoffen, enzymen en hormonen. Aan bijenpollen of stuifmeel worden talrijke versterkende en heilzame werkingen toegeschreven.
  • Bijenbrood bevat evenwichtig samengestelde eiwitten waarin alle essentiële aminozuren, die het lichaam niet zelf kan maken, voorkomen; een volledig spectrum aan vitamines: C, B1, B2, E, H (biotine), P (rutine), nicotinezuur, foliumzuur en pantotheenzuur; pigmenten en andere biologisch actieve stoffen zoals enzymen (saccharase, amylase, phosphatase), flavonoïden, carotenoïden en hormonen. Bijenbrood bevat meer dan 25 verschillende micro- and macro-elementen zoals ijzer, calcium, fosfor, kalium, koper, zink, selenium, magnesium enz. Bijenbrood heeft bovendien antibiotische eigenschappen. Bijenbrood wordt aanbevolen bij menopauzale klachten, bloedarmoede, hepatitis, diabetes en stoornissen in het spijsverteringskanaal, zoals colitis, obstipatie en diarree die resistent is tegen behandeling met antibiotica. Het verlaagt de cholesterolspiegel, verbetert het lipidenpatroon en is bloedzuiverend, verbetert de gal- en lever functie alsmede de bloeddruk.
  • Royal Jelly of koninginnenbrij is een waardevol, energiek biologisch product dat gebruikt kan worden als alternatief geneesmiddel en zeer rijk aan eiwitten, vitamines A, B, C, D, mineralen (calcium, fosfor, zwavel, koper, kalium, ijzer, silicium), aminozuren (arginine, histidine, tryptofaan, phenylalanine, cystine, methionine, leucine, isoleucine, valine , glutamine), micronutriënten en groeifactoren. Koninginnenbrij wordt traditioneel gebruikt bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, bij stress of een depressie. Het stimuleert snel het natuurlijke afweersysteem van het organisme op een duurzame manier. Koninginnengelei kan dus worden aangeraden in perioden van oververmoeidheid en uitputting (burn-out) en het hele jaar door worden gebruikt.
  • Vitamine C is een wateroplosbare vitamine en belangrijk voor uw weerstand, beenderen en tanden, huid, bloedvaten, zenuwstelsel en energievoorziening. Vitamine C bevordert de opname van ijzer en beschermt als antioxidant tegen vrije radicalen en verouderingsprocessen.

In een empirisch onderzoek door de Zweedse gynaecologe Dr. Livia Alm bleek dat de overgangsverschijnselen na het gebruik van deze combinatie van bijenproducten duidelijk verminderden. Zo verminderden de symptomen van opvliegers met 79 %, slapeloosheid met 74 %, nachtelijk zweten met 81 %, onrust met 73 % en depressieve gevoelens met 63 %. En dit allemaal zonder bijwerkingen!

Professor gynaecoloog Osmanagic heeft met deze combinatie van bijenproducten een dubbelblind onderzoek gedaan naar de werking ervan en constateerde dat bij 90 % van de onderzochte vrouwen duidelijke verbeteringen merkbaar waren zonder bijwerkingen. 

De Duitse gynaecoloog Dr. Med. Werner Salomon gebruikt deze combinatie van bijenproducten al jaren in zijn praktijk met goed gevolg en zonder ernstige bijwerkingen of interacties. 

In Limburg was de inmiddels overleden gynaecoloog Dr. Ton M.C. Schellen een belangrijk pleitbezorger voor de toepassing van deze unieke combinatie van bijenproducten om de overgangsverschijnselen bij de vrouw te verzachten. In 1984 bepleitte hij op een internationaal congres in Florida voor duizenden gynaecologen de werkzaamheid van deze bijenproducten.

Omdat deze unieke samenstelling geen fyto-oestrogenen bevat, geen impact heeft op het oestrogeenniveau in het lichaam en dus geen hormonale werking heeft, mogen deze "capsules voor de vrouw" in principe ook gebruikt worden door vrouwen die borstkanker hebben (gehad) of die een verhoogd risico hebben op borstkanker. 

CAPSULES VOOR DE VROUW van Nature’s Help is HET natuurlijke alternatief om de overgangsverschijnselen te bestrijden.
 
Ingrediënten per capsule
Bijenpollen 250 mg
Perga (bijenbrood) 120 mg
Royal Jelly 22 mg
Acerola extract 20 mg waarvan vitamine C 5 mg (8,333 % ADH)

Gebruik
1-2 capsules per dag ‘s morgens in te nemen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen