VITAMINE B12 GEL 15 MG (6 ZAKJES)

VITAMINE B12 GEL
. is aangewezen bij een tekort aan vitamine B12
. voor geheugen en concentratiestoornissen, bij depressie en vermoeidheid, ter preventie van hart- en, vaatziekten, na maag- of darmchirurgie, bij vegetariërs en veganisten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VITAMINE B12 GEL 15 MG (6 ZAKJES)


Omschrijving
VITAMINE B12 GEL is een nieuwe innovatieve transdermale (opname via de huid) toedieningsvorm van vitamine B12.

Vitamine B12 is onontbeerlijk voor het normale functioneren van ons zenuwstelsel. Verder is vitamine B12 belangrijk voor een goede energiehuishouding en ter preventie van hart- en vaatziekten.

Mensen zijn zelf niet in staat om vitamine B12 aan te maken en zijn dus volledig afhankelijk van hun voeding voor de aanwezigheid van voldoende vitamine B12. Vitamine B12 komt echter uitsluitend voor in dierlijke producten, hoofdzakelijk in orgaanvlees en in mindere mate in vis, pluimvee en zuivel. Vaak merken we bij vegetariërs een groot tekort aan vitamine B12 en ook bij veroudering daalt de opname van vitamine B12 door ons darmstelsel aanzienlijk.

Een tekort aan vitamine B12 wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door symptomen van een verminderde functie van ons centraal zenuwstelsel zoals geheugen- en concentratiestoornissen en depressie. Tevens kunnen er stoornissen optreden in het perifeer zenuwstelsel gekenmerkt door gevoelsstoornissen en pijnsyndromen.

Tot voor kort was substitutie met vitamine B12 enkel mogelijk via orale toediening (met een zeer matige opname) of via pijnlijke injecties.

Natural Energy ontwikkelde een transdermale liposomale gel voor een efficiënte en makkelijke opname van vitamine B12.

Ingrediënten per zakje van 1,5 ml transdermale liposomale gel
15 mg vitamine B12

Gebruik
Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.
Onderhoudsdosis: 1 zakje per week.
Acuut gebruik: 1 zakje per dag gedurende 6 dagen of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ontvang 5 % korting bij aankoop vanaf € 100 ... en gratis levering in België vanaf € 49 Verbergen