UMANOSE (60 V-CAPS) (NATURAL ENERGY)

UMANOSE
. aangewezen bij acute urineweginfecties, recidiverende urineweginfecties en preventie van urineweginfecties

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

UMANOSE (60 V-CAPS)


Omschrijving
UMANOSE is een voedingssupplement dat op een volledig natuurlijke wijze urineweginfecties bestrijdt. Dit product kan zowel gebruikt worden voor de bestrijding van acute als terugkerende (recidiverende) urineweginfecties en ter preventie van urineweginfecties. Urineweginfecties komen vooral bij vrouwen frequent voor als gevolg van bacteriële besmetting vanuit de darm.

Als alternatief op klassieke behandeling met antibiotica werd Umanose ontwikkeld. Umanose bevat als actief ingrediënt D-mannose, een natuurlijke stof die bacteriën ter hoogte van de blaas aantrekt en capteert, zodat deze vervolgens via de urine kunnen worden afgevoerd.

Verder bevat Umanose lactobacillenstammen waarvan wetenschappelijk bewezen is dat zij de meest voorkomende bacteriën verantwoordelijk voor urineweginfecties bestrijden.

Aan Umanose werd eveneens vitamine C toegevoegd om de pH van de urine optimaal te houden.

Tot slot bevat UMANOSE van Natural Energy fructo-oligosacchariden die de toegevoegde lactobacillenstammen mede helpen instandhouden.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-cap)
D-mannose 300 mg
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Plantaardige capsule (hypromellose)
Fructo-oligosacchariden (FOS) 99 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 60 mg (75 % RI)
Antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
Melkzuurbacteriën 1 mg ((Bifidobacterium bifidum 500 millions CFU, Lactobacillus acidophilus 85 millions CFU, Lactobacillus rhamnosus 85 millions CFU)

Gebruik
Bij acute urineweginfectie: 1 capsule om de 3-4 uur de eerste 3 dagen, nadien 1 tot 2 per dag of zoals voorgeschreven.
Voor preventie van urineweginfecties: 1 tot 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
nformeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen