PROLYSTINE (120 V-CAPS) (NATURAL ENERGY)

PROLYSTINE
. ter preventie van prostaatlijden
. natuurlijke behandeling bij prostaatlijden en bij algemene plasproblemen
. ter versteviging van de erectie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

PROLYSTINE (120 V-CAPS)


Omschrijving
PROLYSTINE is een complex van plantaardige extracten op basis van zaagpalm, pompoenpit, kersensteel, guldenroede en wilgenroos. Dit complex heeft een ontzwellende werking op de prostaat en zorgt voor het herstel of het behoud van een gezonde prostaat. Prolystine heeft eveneens een positief effect op de kwaliteit van erecties.

Prolystine is een zeer uitgebreide natuurlijke formule voor de bevordering van een gezonde prostaat. Prolystine helpt snel bij zowel beginnende als gevorderde prostaatproblemen.

Prolystine bevat extracten van specifieke natuurlijke kruiden, zoals serenoa repens (zaagpalm) en pompoenpit, die hun gunstige werking op de prostaat reeds tientallen jaren hebben bewezen. Deze extracten helpen de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron tegen te gaan. Op deze manier wordt de groei van de prostaat geremd.

Daarnaast is deze formule uitgebreid met een aantal nieuwe innovatieve kruiden die het probleem vanuit geheel andere invalshoeken aanpakken. Wilgenroos, waarvan zeer recent de werking op de prostaat is ontdekt, bestrijdt uiterst effectief de prostaatzwelling. Tegelijkertijd bevordert guldenroede de diurese. Kersensteel werkt antiseptisch op de urinewegenwegen. Door toevoeging van potentiehout heeft deze formule een positief effect heeft op de kwaliteit van erecties. Bovendien werd deze formule van Natural Energy aangevuld met zinkcitraat (het natuurlijke organische zout van zink) om de globaal ontzwellende werking nog te versterken.

Ingrediënten per 4 plantaardige capsules (v-caps)
Serenoa repens (W. Bartram) Small (zaagpalm) droogextract 500 mg
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Plantaardige capsule (hypromellose)
Antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, magnesiumstearaat, sliciumdioxide)
Turnera diffusa Wild. ex Schult. (damiaanblad) droogextract 120 mg
Cucurbita pepo L. (pompoen) droogextract 80 mg
Prunus cerasus L. (zure kers) droogextract 20 mg
Solidago virgaurea L. (echte guldenroede) droogextract 20 mg
Epilobium angustifolium (gewoon wilgenroosje) droogextract 20 mg
Zink (zinkcitraat) 3,48 mg (34,80 % RI*)
*RI: Referentie inname

Gebruik
2 x 2 capsules per dag met veel water innemen tijdens de maaltijden of zoals voorgeschreven.

Opmerking

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen (bv. antidiabetica).

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen