NORMOCHOL (90 V-CAPS) (NATURAL ENERGY)

NORMOCHOL
. verlaagt een verhoogd cholesterolgehalte
. ondersteunt als secundaire preventie na een hartinfarct of bij aderverkalking

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

NORMOCHOL (90 V-CAPS)


Omschrijving
NORMOCHOL is een voedingssupplement dat op een volledig natuurlijke wijze een te hoog cholesterolgehalte doeltreffend verlaagt zonder het minste neveneffect.

In België is een verhoogd cholesterolgehalte allesbehalve een banale stoornis aangezien deze bij 75 % van alle vrouwen en 78 % van alle mannen tussen de 35 en 75 jaar voorkomt. Patiënten met een verhoogd cholesterolgehalte krijgen meestal een behandeling met statines naast een aangepast voedingsplan. Deze statines worden vaak slecht verdragen door de patiënt en geven onaangename neveneffecten zoals spierpijnen, moeheid, depressie en libidoverlies.

Het voedingssupplement NORMOCHOL van Natural Energy echter, verlaagt even doeltreffend het cholesterolgehalte als klassieke statines zonder deze vervelende neveneffecten. Een capsule Normochol bevat immers 625 mg gefermenteerde rode rijst. De gefermenteerde rode rijst in Normochol bevat per capsule 10 mg monacoline K. Van monacoline K is vandaag wetenschappelijk bewezen dat deze het cholesterolgehalte op een doeltreffende manier doet dalen en dit zonder enige neveneffecten.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-cap)
Rode gist rijst 625mg (monacoline K 10 mg)
Plantaardige capsule (hypromellose)
Antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Gebruik
1 capsule per dag ’s avonds of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier-, of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen