FLORA BALANCE DRY (30 V-CAPS) (NATURAL ENERGY)

FLORA BALANCE DRY
. verhelpt winderigheid, opgeblazen gevoel en verstopping
. herstelt de darmflora 
. verlicht bij spastisch colon en prikkelbare darm
. ondersteunt het afweersysteem en het energieniveau

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

FLORA BALANCE DRY (30 V-CAPS)


Omschrijving

FLORA BALANCE DRY is een acido-resistent pre- en probioticum dat zorgt voor een evenwichtige darmflora en een goede werking van de gastro-intestinale tractus.

Een evenwichtige darmflora is van essentieel belang voor een normale darmwerking, een goed functionerend afweersysteem en een optimaal energieniveau. Een optimale darmwerking is immers een noodzakelijke voorwaarde om de voedingsstoffen (nutriënten) uit ons voedsel efficiënt te kunnen opnemen en de absorptie van vitaminen en mineralen mogelijk te maken. Bij minder gezonde voedingsgewoonten, in perioden van stress en bij inname van antibiotica kan het evenwicht in onze darmflora verstoord raken (dysbiose). Deze dysbiose uit zich vaak door spijsverteringsproblemen, moeheid en een minder goed functionerend afweersysteem. In deze omstandigheden is het nodig om het evenwicht in de darmflora opnieuw te herstellen. De natuurlijke darmflora bacteriën van Flora Balance Dry bestrijden efficiënt alle chronische functionele darmstoornissen.

Flora Balance Dry verhelpt winderigheid en een opgeblazen gevoel bij constipatie, zorgt voor een vlottere stoelgang, herstelt de darmflora na antibioticagebruik, verlicht de symptomen bij spastisch colon en prikkelbare darm, optimaliseert de werking van ons afweersysteem, verhoogt het energieniveau bij vermoeidheid en is nuttig tijdens en na een reis en bij verandering van dieet.

FLORA BALANCE DRY van Natural Energy bevat de gunstige melkzuurstammen Lactobacillus brevis, plantarum en rhamnosus . Deze gunstige melkzuurbacteriën herstellen opnieuw het evenwicht in de darmflora en houden deze vervolgens in stand.
 De melkzuurstammen in Flora Balance Dry zijn omringd door een ingenieuze enteric coated capsule die zich pas opent na passage van deze capsule voorbij de maag. Hierdoor overleven 100 % van de melkzuurstammen de doortocht door de maag, dit in tegenstelling met klassieke probiotica.


Ingrediënten per plantaardige capsule (v-cap)
Inuline 250 mg
Melkzuurbacteriën 100 mg (Lactobacillys brevis 8,33 miljard, CFU*, Lactobacillus plantarum 8,33 miljard CFU*, Lactobacillus rhamnosus 8,33 miljard CFU*)
Plantaardige capsule (hypromellose, gellangom)
Antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
*CFU: Colony Forming Units op het ogenblik van aanvang van de productie.

Gebruik
Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 capsule dag, net vóór de maaltijd of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar.

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.


Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen