NATURAL DEAD SEA Bath Salts by AHAVA (1 KG) (CLINERAL by AHAVA SKIN CARE)

. 100 % natuurlijke Dode Zee zout met essentiële mineralen voor een gezonde huid
. verhoogt de weerstand, verzacht ruwe plekken, heelt en ontsmet wondjes, boost de immuniteit en versterkt de huidbarrière

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

NATURAL DEAD SEA Bath Salts by AHAVA (1 KG)


Omschrijving
De uitzonderlijke voordelen die de Dode Zee biedt bij het behandelen van huidproblemen zijn aangetoond in talrijke klinische onderzoeken over de hele wereld. Deze 100 % natuurlijke zoutkristallen van AHAVA zijn rijk aan gezonde, essentiële mineralen van de Dode Zee: magnesium, calcium, natrium, kalium, … Deze krachtige zouten verlichten en relaxeren het lichaam, ontspannen de spieren en verzachten de huid. Dit badzout verhoogt de weerstand, verzacht ruwe plekken, heelt en ontsmet wondjes, versterkt de huidbarrière en boost de immuniteit; een aangename totaalervaring voor lichaam en geest.

Ingrediënten
100 % Dead Sea salt

Gebruik
Los 250 gram zouten op in warm badwater (37° C) en laat 15 tot 20 minuten inwerken op uw lichaam om te genieten van alle voordelen van de Dode Zee zouten.
Vraag deskundig advies voor gebruik wanneer u last heeft van een hoge bloeddruk.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen