NANO PLATINA - NANO MINERAALWATER (200 ML) (THE HEALTH FACTORY NANO MINERALS)

NANO PLATINA
. kan ingezet worden als krachtig antioxidant
. ondersteunt een normaal mentaal evenwicht
. geeft verlichting bij diverse hormonale problemen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

NANO PLATINA - NANO MINERAALWATER (200 ML)


Omschrijving
Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaande uit gezuiverd water met 10 mg/l (10 ppm) ultra kleine deeltjes puur platina. 
 
Nano platina is een revolutionaire nieuwe vorm van platina. Wanneer platina bestaat uit één atoom (mono-atomisch) verliest het zijn metaaleigenschappen en wordt het een supergeleider. Dit was al bekend bij de alchemisten. Mono-atomisch platina komt van nature voor op aarde. Het nano platina bestaat uit ultrakleine deeltjes platina. De platinadeeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen. Hoe kleiner de deeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het werkt. 
 
The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, dat alleen infrarood- en ultraviolet UVA licht doorlaat. Hierdoor is het product veel langer houdbaar en wordt het gevitaliseerd. 
 
Wat is nano platina?
De meeste mineralen die wij kennen en die essentieel zijn voor het lichaam, zoals magnesium, zink en ijzer, zijn metalen. Edelmetalen vormen een subcategorie van de metalen. Ze worden ‘edel’ genoemd omdat ze nauwelijks een binding aangaan met andere metalen. Ze zijn daarom veel beter bestand tegen corrosie en oxidatie (in tegenstelling tot ijzer, dat gemakkelijk roest en dus ‘onedel’ is). Ze geleiden tevens veel beter stroom en warmte, ook in het lichaam. Dit verklaart dat goud en platina de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen bevorderen. 
 
Nano platina is een edelmetaal/mineraal dat iedereen in meer of mindere mate nodig heeft.
Platina is net als alle andere mineralen een voedingsstof die regelmatig vanuit de voeding of een supplement aangevoerd moet worden. Het lichaam kan het niet zelf aanmaken en voeding bevat vrijwel geen platina meer. De geneeskrachtige effecten van edelmetalen (zoals platina en goud) op lichaam en geest krijgt langzaam maar zeker meer bekendheid en er wordt steeds meer onderzoek naar verricht. De meest opzienbarende wetenschappelijke ontdekking is dat nano platinadeeltjes krachtige antioxidanten zijn. Ze hebben de kracht om alle lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke processen die ziekten kunnen veroorzaken.
 
Wat zijn antioxidanten en wat doen ze?
Antioxidanten beschermen het lichaam tegen schade van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn normale bijproducten van alle duizenden chemische reacties die het lichaam draaiende houden. In principe niets aan de hand dus, mits je ruimschoots (biologische) groenten en fruit consumeert. Biologische groenten en fruit zijn namelijk de rijkste natuurlijke bronnen van antioxidanten.
 
Tegenwoordig komen de meeste mensen echter antioxidanten tekort.

Niet alleen krijgen we te weinig antioxidanten binnen vanuit de voeding, we hebben er ook veel meer van nodig. Een teveel aan vrije radicalen ontstaat doordat het lichaam overvraagd wordt. Stress, gifstoffen uit voeding, water en lucht, medicatie, cosmetica, alcohol, roken en straling afkomstig van draadloze apparatuur, belasten het immuunsysteem en vragen om continue ontgifting. Het lichaam wordt gedwongen tot afweerreacties en produceert méér energie om alle beschermingsprocessen goed te laten verlopen. De aanmaak van meer energie leidt tot meer vrije radicalen. 
 
Grote hoeveelheden vrije radicalen richten veel schade aan.
Vrije radicalen kunnen alle lichaamscellen, van de celwand tot aan het DNA in de kern van de cel, onherstelbaar beschadigen. Grote hoeveelheden vrije radicalen bevorderen daardoor vele chronische, ernstige ziekten zoals hart- en vaatziekten, hersenaandoeningen (zoals Parkinson), kanker, reuma en diabetes mellitus. 
 
De werking van nano platina als antioxidant
.
Twee van de meest effectieve antioxidanten heten superoxide dismutase (SOD) en catalase (CAT). Ze worden als twee van de belangrijkste antioxidanten beschouwd, omdat ze zeer agressieve vrije radicalen opruimen. In onze huidige vervuilde en stressvolle leefomgeving zijn de hoeveelheden SOD en CAT meestal niet opgewassen tegen de vraag van het lichaam. Vermoeidheid, veroudering en ziektes ontstaan daardoor op steeds jongere leeftijd. Bij voldoende voedingsstoffen met een ruime hoeveelheid antioxidanten heeft het lichaam in principe de capaciteit om, in een overwegend goede gezondheid, 120 jaar oud te worden. Uit onderzoek blijkt dat nano platina de functie van SOD en CAT kan nabootsen! Nano platina kan bijdragen om in goede gezondheid een hoge leeftijd te bereiken. Nano platina is de meest veelbelovende anti-aging remedie van dit moment!
 
Het platina element, waar nano platina van gemaakt wordt kan als krachtig antioxidant ingezet worden bij:

 • de preventie van chronische aandoeningen;
 • vroegtijdige veroudering;
 • degeneratieve hersenaandoeningen;

 • en langdurig verlaagde weerstand;

 • longproblemen als gevolg van schadelijke stoffen (sigarettenrook, fijnstof);

 • lichamelijke en geestelijke uitputting;
fysieke stress;

 • spierzwakte;

 • problemen door straling.
 

Platina is het meest krachtige mineraal om de mentale balans te ondersteunen en kan ingezet worden bij:

 • onrust;
 • concentratiestoornissen;

 • neerslachtigheid;

 • wisselende stemmingen;

 • neuroses;

 • mentale stress.

Uit de praktijk blijkt dat nano platina verlichting kan geven bij hormonale klachten zoals:

 • premenstrueel syndroom (PMS);
 • overgangsverschijnselen;
 • hormonale migraine;
 • geslachtsontwikkeling in de puberteit;
 • prostaatproblemen;
 • bijnieruitputting;
 • verstoord libido;
 • schildklierproblemen.

Samenstelling
Gezuiverd water met ultra kleine deeltjes 99,99 % puur platina (10 mg/l, 10 ppm) 
 
Gebruik
Nano platina onverdund innemen, vóór de maaltijd of tussen maaltijden door. Bij voorkeur 1 minuut in de mond houden alvorens door te slikken. Dit bevordert een directe en volledige opname via het mondslijmvlies. Zet de fles niet aan de mond, maar gebruik het bijgeleverde maatbekertje, een eigen beker of een lepel. Dit mag ook een metalen lepel zijn.
 
Volwassenen:
Standaarddosering: 30 ml per dag*.

Aanvangsdosering: 5 ml (1 theelepel) tot 15 ml (1,5 eetlepel) per dag.
In circa een week opbouwen tot de standaarddosering. Als het juiste resultaat al eerder bereikt wordt, dan met de desbetreffende dosering door blijven gaan.
Onderhoudsdosering: 10 tot 15 ml per dag of bijvoorbeeld 2 x per week 30 ml. Na 1 à 2 maanden kan meestal overgestapt worden op de onderhoudsdosering.
 
Zwangerschap en lactatie: 10 ml per dag. 
 
Baby’s en kinderen:
0  tot   2 jaar: 2 /3 druppels per dag.
2  tot   6 jaar: 5 ml /1 theelepel per dag.
6  tot 12 jaar: 5 ml / 1 theelepel tot 10 ml / 1 eetlepel per dag.
Onderhoudsdosering baby’s en kinderen: enkele druppels tot 5 ml per dag of bijvoorbeeld  2 x per week 5 tot 10 ml. 
 
* Omdat platina op de hersenen werkt, kan direct starten met de standaarddosering van 30 ml soms een overprikkeling geven. Dit kan in enkele gevallen leiden tot vermoeidheid of hoofdpijn. Begin daarom altijd met de aanvangsdosering en bouw deze rustig op tot de standaarddosering.
Individuele behoeften kunnen zeer uiteenlopen. Voor sommige mensen is 5 ml al effectief (vooral bij hoogsensitiviteit). Anderen hebben een hogere dosering nodig, tot circa 60 ml (6 eetlepels) per dag.
 
Opmerkingen

Nano platina heeft zover bekend geen nefaste interacties met andere voedingsstoffen of medicatie en kan veilig ingezet worden.
Nano platina heeft invloed op de hypofyse, hypothalamus en op neurotransmitters. Bij medicatie voor schildklierproblemen, depressie, ADHD, … is voorzichtig opbouwen raadzaam.
Vaak geeft nano platina in deze situaties een verbeterd effect, zeker in combinatie met nano magnesium en/of nano zink of nano goud.

Echter, mogelijk versterkt nano platina (tijdelijk) het effect van de medicatie of wordt het systeem overprikkeld bij doseringen hoger dan 10 ml. Bij gebruik van deze medicatie, alleen de dosering opvoeren (hoger dan 10 ml) in overleg met, of onder begeleiding van een gezondheidsdeskundige.
Nano mineralen zijn over het algemeen doorzichtig, geur- en smaakloos. Soms kunnen er hele subtiele kleur-, geur- en smaakveranderingen ontstaan. Bij grote kleur-, smaak- of geurveranderingen niet meer te gebruiken. 
 
Er zijn geen bijwerkingen bekend van dit product.
Raadpleeg eerst uw arts of gezondheidsdeskundige als u gezondheidsproblemen heeft, geneesmiddelen gebruikt of zwanger bent.
Afgesloten en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Na opening minstens 1 jaar houdbaar.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen