MYCOMPLEX BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT POEDER (60 G) (MUSHROOMS 4 LIFE)

MYCOMPLEX
. wordt traditioneel beschouwd als het paddenstoelencomplex voor het ondersteunen van de leverwerking, de lichaamsprestaties, de viriliteit en het stimuleren van het immuunsysteem
. bezit de hoogste concentratie triterpenen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

MYCOMPLEX BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT POEDER (60 G)


Omschrijving
Een krachtige combinatie van Reishi, Cordyceps en Maitake gecombineerd in één voedingssupplement. Deze MyComplex bevat de hoogste concentratie triterpenen voor maximale voordelen.

Reishi 'The Mushroom of Immortality' wordt traditioneel gebruikt voor het ondersteunen van de leverwerking en het stimuleren van het immuunsysteem. Wetenschappelijk onderzoek geeft verder aan dat reishi een heel sterke positieve invloed heeft op de totale gezondheid, het algemeen welzijn, de vitaliteit en het geestelijk relaxerend vermogen.
Reishi wordt daarbij aanzien als dé paddenstoel om ONTSTEKINGEN te bestrijden, wordt gebruikt als een natuurlijk antihistaminicum, helpt om allergieën (hooikoorts), eczeem en chronische ontsteking te verlichten, vermindert pijn bij reuma en artritis, versnelt het herstel en de revalidatie bij sportletsels en bezit voedingsstoffen die het verouderen tegengaan (anti-aging).
Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (*) zetten therapeuten reishi in bij vermoeidheid, chronische vermoeidheid, energiegebrek, burn-out, vroegtijdige ouderdomsverschijnselen, verminderd geheugen, verminderd concentratievermogen, preventie progressie ziekte van Alzheimer, virale hepatitis, chronische hepatitis, leverontsteking, alcoholische hepatitis,
huidaandoeningen, voorjaarsmoeheid, insulineresistentie, metaboolsyndroom, prediabetes, ouderdomsdiabetes, diabetes type 2, insomnia, slaapstoornissen, angst, stress, neurose en hoogteziekte.

Cordyceps 'The Emperor's Mushroom' wordt traditioneel gebruikt voor het ondersteunen van de lichaamsenergie en -prestaties.
Cordyceps wordt daarbij aanzien als dé paddenstoel voor de VIRILITEIT, verbetert de mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid, onderhoudt het hormonale evenwicht, voorkomt vermoeidheid, ondersteunt de zuurstofopname (bijvoorbeeld bij sportprestaties), de longfunctie en de nierwerking.

Maitake 'The Dancing Mushroom' wordt traditioneel gebruikt voor het ondersteunen van een gezond immuunsysteem en het bevorderen van de lichaamsweerstand.
Maitake wordt daarbij aanzien als dé paddenstoel voor de IMMUNITEIT, zorgt voor een sterke antivirale werking en helpt bij een gestoorde bloedsuikerspiegel.
Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (*) zetten therapeuten maitake in bij zwakke weerstand, infecties, verkoudheden, griep en herpes. Bij een kankertherapie verbetert het de resultaten van chemo- en radiotherapie en helpt bijwerkingen zoals misselijkheid, gebrekkige eetlust, daling van de witte bloedcellen en haarverlies voorkomen. Maitake eten past in een dieet tijdens de chemokuur, bij AIDS, HIV-infectie, chronische vermoeidheidssyndroom en allergieën. Bij hoge bloeddruk zorgt maitake voor een geleidelijke, veilige daling van de bloeddruk en bevordert bij obesitas het afslanken. Maitake is een grote hulp bij insulineresistentie, prediabetes diabetes type 2 en ouderdomsdiabetes omdat de polysacchariden ´X-fractie´ en ´SX-fractie´ de bloedsuikerspiegel verlagen door de insulinegevoeligheid te verhogen. Maitake is een adaptogeen wat betekent dat het aanpassingsvermogen van het menselijk organisme aan ongunstige omstandigheden wordt verbeterd. U verdraagt bijvoorbeeld beter temperatuursverschillen. Het is een antioxidant en zuivert het bloed. Daardoor is het goed tegen vermoeidheid en burn-out. Het antioxidantieve karakter is samen met de leverstimulerende eigenschappen goed tegen hepatitis en andere leveraandoeningen.

MyComplex paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is van nature vrij van kunstmatige additieven, hulpstoffen, vulstoffen en chemicaliën, gluten-, zuivel- en sojavrij, biologisch gecertificeerd, 100 % natuurlijk en puur, DNA getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten (Vegan Society).

Samenstelling per portie (= 1/2 theelepel)
Biologische reishi (Ganoderma lucidum), sporen (minimaal 6 % triterpenen) 333,33 mg
Biologische cordyceps (Ophiocordyceps sinensis), full-spectrum biomassa van mycelium (zwamvlok) en jonge vruchtlichamen 333,33 mg
Biologische maitake (Grifola frondosa), full-spectrum biomassa van mycelium (zwamvlok) en jonge vruchtlichamen 333,33 mg

Gebruik
1-3 keer per dag maximaal 1 tot 2 porties (= 1/2 tot 1 theelepel) voor of na de maaltijd.
Voeg eventueel toe aan smoothies, dranken, thee, gerechten of zoals voorgeschreven.

Opmerkingen
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht.

(*) Groot Handboek Geneeskrachtige Planten van Dr. Geert Verhelst.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Mushrooms4Life is ontwikkeld en gemaakt door natuurgeneeskundigen met als doel het bewustzijn over en de beschikbaarheid van de vele gezondheidsvoordelen van de zuiverste, hoogste kwaliteit medicinale paddenstoelen te vergroten. De oprichter van Mushrooms4Life is de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell. Het is zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige, biologische paddenstoelensupplementen tegen betaalbare prijzen te vergroten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen