SHIITAKE BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS) (MUSHROOMS 4 LIFE)

SHIITAKE
. wordt traditioneel gebruikt voor een breed scala aan gezondheidsproblemen, om uw weerstand te ondersteunen (immunostimulatie) en ter preventie van infecties bij risicopatiënten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

SHIITAKE BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS)


Omschrijving
Dit hoogwaardige, biologische shiitake paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life bestaat uit een zorgvuldige combinatie van de hoogste kwaliteit actieve en smaakvolle shiitake voedingsstoffen met het oog op een maximale biologische opname en krachtige werking:
. 90 % = full-spectrum biomassa van mycelium en jonge vruchtlichamen (biologische shiitake, Lentinula edodes) geteeld op biologische bruine rijst onder natuuridentieke omstandigheden voor een hogere opbrengst van een breed scala aan belangrijke actieve voedingsstoffen.
. 10 % = heetwaterextractie van verse, biologische shiitake (Lentinula edodes) om een superieur niveau van biologisch beschikbare bètaglucanen en meer specifieke voedingsstoffen te leveren.

Shiitake 'The Fragrant Mushroom' wordt traditioneel gebruikt voor een breed scala aan gezondheidsproblemen, om uw weerstand te ondersteunen (immunostimulatie) en ter preventie van infecties bij risicopatiënten. In Aziatische ziekenhuizen wordt shiitake ingezet ter preventie van ziekenhuisinfecties. Wetenschappelijke studies geven verder aan dat shiitake een belangrijke ondersteunende rol kan spelen bij ernstige aandoeningen, chemotherapie en een gestoorde lever- en hartwerking.

Shiitake wordt ook aanzien als dé paddenstoel voor de SPIJSVERTERING en zorgt voor een betere spijsverteringsimmuniteit, ondersteunt de nuttige bacteriën, remt overmatige groei van Candida albicans (schimmelinfectie) en brengt het cholesterolgehalte in evenwicht. 

Shiitake paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is van nature vrij van kunstmatige additieven, hulpstoffen, vulstoffen en chemicaliën, gluten-, zuivel- en sojavrij, biologisch gecertificeerd, 100 % natuurlijk en puur, DNA getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten (Vegan Society).

Samenstelling per 2 plantaardige capsules
Biologische shiitake (Lentinula edodes), full-spectrum biomassa van mycelium (zwamvlok) en jonge vruchtlichamen 900 mg
Biologische shiitake (Lentinula edodes), heetwaterextract van het rijpe vruchtlichaam 100 mg
Plantaardige cellulose capsule (hydroxypropylmethylcellulose)

Gebruik
Volwassenen nemen 2 capsules, 1-3 keer per dag met of zonder eten of zoals voorgeschreven.

Opmerkingen
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Mushrooms4Life is ontwikkeld en gemaakt door natuurgeneeskundigen met als doel het bewustzijn over en de beschikbaarheid van de vele gezondheidsvoordelen van de zuiverste, hoogste kwaliteit medicinale paddenstoelen te vergroten. De oprichter van Mushrooms4Life is de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell. Het is zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige, biologische paddenstoelensupplementen tegen betaalbare prijzen te vergroten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen