REISHI DUANWOOD BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS) (MUSHROOMS 4 LIFE)

. hoogwaardig extract van paddenstoelen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

REISHI DUANWOOD BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS)

 
Omschrijving
Dit hoogwaardige, biologische reishi (Japanse lakzwam of lakzwam) paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is 100 % dubbel geëxtraheerd om het hoogste niveau van de belangrijkste actieve voedingsstoffen die uniek zijn voor de reishi paddenstoel, te kunnen aanbieden. Het biologisch kweken van reishi op Duanhout levert een superieur scala aan belangrijke voedingsstoffen en de combinatie van heetwater- en ethanolische extractie garandeert een minimum van 30 % polysachariden en 2 % triterpenen en een maximale biologische beschikbaarheid.

Reishi paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is van nature vrij van kunstmatige additieven, hulpstoffen, vulstoffen en chemicaliën, gluten-, zuivel- en sojavrij, biologisch gecertificeerd, 100 % natuurlijk en puur, DNA getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten (Vegan Society).

Samenstelling per 2 plantaardige capsules
Biologische rode reishi (Ganoderma lucidum) uit het Lonquan district, heetwater- en ethanolextract van het vruchtlichaam 800 mg
Plantaardige cellulose capsule (hydroxypropylmethylcellulose)

Gebruik
Volwassenen nemen 2 capsules, 1-3 keer per dag met of zonder eten of zoals voorgeschreven.

Opmerkingen
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Mushrooms4Life is ontwikkeld en gemaakt door natuurgeneeskundigen met als doel het bewustzijn over en de beschikbaarheid van de vele gezondheidsvoordelen van de zuiverste, hoogste kwaliteit medicinale paddenstoelen te vergroten. De oprichter van Mushrooms4Life is de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell. Het is zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige, biologische paddenstoelensupplementen tegen betaalbare prijzen te vergroten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen