LION'S MANE BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS) (MUSHROOMS 4 LIFE)

LION’S MANE
. wordt traditioneel beschouwd als de paddenstoel voor het ondersteunen van een cognitieve en geestelijke gezondheid, een dagelijkse dosis natuurlijke focus!

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 23

LION'S MANE BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS)

 
Omschrijving
Dit hoogwaardige, biologische lion’s mane (leeuwenmanen, pruikzwam) paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life bestaat uit een zorgvuldige combinatie van de hoogste kwaliteit actieve voedingsstoffen van de lion’s mane paddenstoel met het oog op een maximale biologische opname en krachtige werking:
. 85 % = full-spectrum biomassa van mycelium en jonge vruchtlichamen (biologische lion’s mane, Hericium erinaceus) geteeld op biologische bruine rijst onder natuuridentieke omstandigheden voor een hogere opbrengst van een breed scala aan belangrijke actieve voedingsstoffen.
. 15 % = zuivere, biologische lion’s mane (Hericium erinaceus) om een superieur niveau van biologisch beschikbare bètaglucanen en meer specifieke voedingsstoffen te leveren.

Lion's mane 'The Mountain Priest Mushroom' wordt traditioneel gebruikt voor de mentale ondersteuning en het versterken van het maag- en darmstelsel.

Lion's mane wordt daarbij aanzien als dé paddenstoel voor de GEESTELIJKE GEZONDHEID, voorkomt cognitieve achteruitgang, ondersteunt het geheugen, verbetert de focus en vermindert angst en depressie.

Lion's mane paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is van nature vrij van kunstmatige additieven, hulpstoffen, vulstoffen en chemicaliën, gluten-, zuivel- en sojavrij, biologisch gecertificeerd, 100 % natuurlijk en puur, DNA getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten (Vegan Society).

Samenstelling per 2 plantaardige capsules
Biologische lion’s mane (Hericium erinaceus), full-spectrum biomassa van mycelium en jonge vruchtlichamen 850 mg
Biologische lion’s mane (Hericium erinaceus), zuiver vruchtlichaam 150 mg
Plantaardige cellulose capsule (hydroxypropylmethylcellulose)

Gebruik
Volwassenen nemen 2 capsules, 1-3 keer per dag met of zonder eten of zoals voorgeschreven.

Opmerkingen
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Mushrooms4Life is ontwikkeld en gemaakt door natuurgeneeskundigen met als doel het bewustzijn over en de beschikbaarheid van de vele gezondheidsvoordelen van de zuiverste, hoogste kwaliteit medicinale paddenstoelen te vergroten. De oprichter van Mushrooms4Life is de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell. Het is zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige, biologische paddenstoelensupplementen tegen betaalbare prijzen te vergroten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen