CHAGA BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS)

CHAGA
. wordt van oudsher in Rusland en Oost-Europa gebruikt voor het ondersteunen van de vitaliteit en ter bescherming tegen allerhande ziekten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CHAGA BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT (60 V-CAPS)


Omschrijving
Dit hoogwaardige, biologische chaga paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is 100 % dubbel geëxtraheerd om het hoogste niveau van de belangrijkste actieve voedingsstoffen die uniek zijn voor de chaga paddenstoel, te kunnen aanbieden. De van oudsher in Siberië op berkenbomen gekweekte en in het wild geoogste chaga conk levert een superieur scala aan belangrijke voedingsstoffen, waaronder betulinezuur, en de combinatie van heetwater- en ethanolische extractie garandeert een minimum van 30 % polysachariden, 2 % triterpenen en een maximale biologische beschikbaarheid. Bewerkt en biologisch gecertificeerd door de Soil Association.

Chaga 'The Diamond Of The Woods' wordt van oudsher in Rusland en Oost-Europa gebruikt als bescherming tegen allerhande ziekten.

Chaga wordt daarbij aanzien als dé paddenstoel voor de VITALITEIT, geeft een boost aan het immuunsysteem en het algemeen welzijn, houdt het lichaam sterk en veerkrachtig en bezit een antivirale en antioxidatieve werking door een zeer hoog gehalte aan superoxide dismutase.

Chaga paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is van nature vrij van kunstmatige additieven, hulpstoffen, vulstoffen en chemicaliën, gluten-, zuivel- en sojavrij, biologisch gecertificeerd, 100 % natuurlijk en puur, DNA getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten (Vegan Society).

Samenstelling per 2 plantaardige capsules
Biologische chaga (Inonotus obliquus) conk, heetwater- en ethanolisch extract 800 mg
Plantaardige cellulose capsule (hydroxypropylmethylcellulose)

Gebruik
Volwassenen nemen 2 capsules, 1-3 keer per dag met of zonder eten of zoals voorgeschreven.

Opmerkingen
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Mushrooms4Life is ontwikkeld en gemaakt door natuurgeneeskundigen met als doel het bewustzijn over en de beschikbaarheid van de vele gezondheidsvoordelen van de zuiverste, hoogste kwaliteit medicinale paddenstoelen te vergroten. De oprichter van Mushrooms4Life is de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell. Het is zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige, biologische paddenstoelensupplementen tegen betaalbare prijzen te vergroten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ontvang 5 % korting bij aankoop vanaf € 100 ... en gratis levering in België vanaf € 49 Verbergen