MINAMI MARINEPA FLEX 90% OMEGA 3 + KURKUMA (30 SOFTGELS) (MINAMI NUTRITION OMEGA 3)

. omega 3 met kurkuma en vitamine C voor soepel bewegen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MINAMI MARINEPA FLEX 90% OMEGA 3 + KURKUMA (30 SOFTGELS)


Omschrijving
MarinEPA Flex is een Minami formule voor soepel bewegen die hoog gedoseerde omega 3-vetzuren combineert met kurkuma en vitamine C.

EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) zijn de twee belangrijkste omega 3-vetzuren voor de mens. De belangrijkste bron is vette vis. EPA dient in het lichaam te worden omgezet in DHA. Bij kinderen blijkt dit proces niet makkelijk te verlopen.
Visolie is vooral effectief wanneer men regelmatig aan lichaamsbeweging doet. De spieren worden zwakker met de jaren. Te weinig beweging en een niet-optimale voeding liggen aan de basis van spierverlies, wat tot een verhoogd risico op vallen en beenbreuken kan leiden. Lichaamsbeweging stimuleert de spieropbouw en verbetert ook de appetijt. De omega 3-vetzuren uit visolie zijn hierbij een heel nuttige ondersteuning.

Dankzij het uiterst sterke antioxidantencomplex “curcumine”, kan de oranjegele curcumawortel zeer breed de gezondheid bevorderen: draagt bij tot soepele spieren en gewrichten en tot sterke botten en bevordert de spijsvertering. 

Vitamine C speelt een rol in de normale collageenvorming voor de normale werking van kraakbeen en botten. Vitamine C is een wateroplosbare vitamine en belangrijk voor uw weerstand, beenderen en tanden, huid, bloedvaten, zenuwstelsel en energievoorziening. Vitamine C bevordert de opname van ijzer en beschermt als antioxidant tegen vrije radicalen en verouderingsprocessen. Een tekort aan vitamine C uit zich in een slechte wondgenezing, een verminderde weerstand en scheurbuik (gewichtsverlies, slapeloosheid, vermoeidheid, tandvleesbloedingen, tandverlies en inwendige bloedingen).

Ingrediënten per 2 softgels
TG*-concentraat van diepzeevisolie (ansjovis, sardine en makreel) 1400 mg
Omega 3-vetzuren (TG) 1281 mg
. EPA eicosapentaeenzuur 889 mg
. DHA-docosahexaeenzuur 273 mg
Ascorbinezuur 120 mg - 150 % RI**
MERIVA Curcumine fytosoom Kurkuma-extract (kurkuma Longa L, wortelstok) en fosfatidylcholinecomplex (bevat soja) 500 mg
Bevochtigingsmiddel: glycerol, ascorbinezuur
Stabilisator: zonnebloemlecithine, bijenwas
Natuurlijk sinaasappelaroma
Antioxidant: mengsel van rozemarijnextracten en tocoferolen (Miradoxan***)
Kleurstof: ijzeroxide
Glutenvrij
Lactosevrij
*TG: in triglyceride vorm
**RI: referentie inname per dag
***MIRADOXAN, een uitgeblanceerde mix van rozemarijn- en tocoferolextracten, helpt de versheid van elk Minami-supplement te behouden. De typische bestanddelen van rozemarijn zijn eveneens verkregen via superkritische CO2-extractie, net zoals onze omega-oliën. Op die manier kunnen wij ook de meest zuivere hooggedoseerde visoliën op de markt aanbieden. Dit betekent dat u meer omega 3-vetzuren, minder vulstoffen en onnodige ongezonde vetten krijgt en minder capsules per dag moet innemen.

Gebruik
Voor volwassenen, 2 softgels per dag, bij een maaltijd.

Opmerkingen
Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen.
Niet gebruiken bij galwegstoornissen.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen (anticoagulantia).
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht, niet invriezen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen