RED YEAST RICE PLATINUM + CO-ENZYM Q10 (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

RED YEAST RICE (gefermenteerde rode rijst)
. draagt bij tot het behoud van normale cholesterolbloedwaarden (10 mg monacoline K/dagdosis)
. ondersteunt de normale werking van de bloedcirculatie, het hart en de bloedvaten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

RED YEAST RICE PLATINUM + CO-ENZYM Q10 (60 V-CAPS)


Omschrijving
Voor een optimale gezondheid van onze bloedvaten is het wenselijk het cholesterolgehalte zo goed mogelijk te beheersen. Naast een gezonde en gevarieerde voeding met voldoende vezels en naast voldoende beweging, kan het natuurlijke fermentatieproduct 'gefermenteerde rode rijst' of 'Red Yeast Rice' ons hierbij op een veilige manier helpen.

Rode gefermenteerde rijst (Red Yeast Rice) of rodegist-rijst, 'koji' in het Japans, wordt in Azië reeds eeuwenlang als een traditioneel voedingsmiddel of geneeskrachtige voeding beschouwd. Door gewone rijst te laten fermenteren met het gist Monascus purpureus worden de rijstkorrels donkerrood. Het gebruik van rode gefermenteerde rijst onder de vorm van een supplement geeft geen aanleiding tot vervelende bijwerkingen zoals zeurende pijn in pezen en spieren (die wel voorkomen bij het gebruik van statines) en kan u helpen bij het streven naar een gezond hart, gezonde bloedvaten en een gezond leven.

Onderzoek leert dat Q10 een rol speelt bij het vertragen van allerhande verouderingsprocessen (van onder andere de huid, de ogen, het hart, de bloedvaten en het suikermetabolisme), de natuurlijke weerstand kan ondersteunen en kan helpen bij het voorkomen van migraine.

RED YEAST RICE PLATINUM + CO-ENZYM Q10 de MannaVital is de allerbeste kwaliteit van gefermenteerde rode rijst, die voor een absoluut veilig gebruik en een optimaal effect ook het natuurlijk fermentatieproduct co-enzym Q10 bevat.

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
Biologische gefermenteerde rode rijst (Monascus purpureus), gestandaardiseerd op 1,5 % monacoline K (verkregen door een traditioneel (!) fermentatieproces uit biologische rode rijst, met behulp van Monascus purpureus: is dus geen extract) 333 mg
Co-enzym Q10 (ubiquinone) 50 mg
Bevat per 2 capsules 10 mg monacoline K, voor een optimale beheersing van de cholesterolwaarde (vereiste van EFSA)
Voldoet aan de normen voor de toxische schimmelproducten citrinine en alflatoxine B
Bevat geen toegevoegde synthetische lovastatine
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij

Gebruik  
2 maal daags een capsule of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen