MAITAKE BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT POEDER (60 G) (MUSHROOMS 4 LIFE)

MAITAKE
. wordt traditioneel beschouwd als de paddenstoel voor het ondersteunen van een gezond afweersysteem met sterke immuunsysteem opbouwende en herstellende eigenschappen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

MAITAKE BIOLOGISCH PADDENSTOELENSUPPLEMENT POEDER (60 G)

 
Omschrijving
Dit hoogwaardige, biologische maitake (eikhaas) paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life bestaat uit een zorgvuldige combinatie van de hoogste kwaliteit actieve maitake voedingsstoffen met het oog op een maximale biologische opname en krachtige werking:
. 90 % = full-spectrum biomassa van mycelium en jonge vruchtlichamen (biologische maitake, Grifola frondosa) geteeld op biologische bruine rijst onder natuuridentieke omstandigheden voor een hogere opbrengst van een breed scala aan belangrijke actieve voedingsstoffen.
. 10 % = heetwaterextractie van verse, biologische maitake (Grifola frondosa) om een superieur niveau van biologisch beschikbare bètaglucanen en meer specifieke voedingsstoffen te leveren.

Maitake 'The Dancing Mushroom' wordt traditioneel gebruikt voor het ondersteunen van een gezond immuunsysteem en het bevorderen van de lichaamsweerstand.

Maitake wordt daarbij aanzien als dé paddenstoel voor de IMMUNITEIT, zorgt voor een sterke antivirale werking en helpt bij een gestoorde bloedsuikerspiegel.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (*) zetten therapeuten maitake in bij zwakke weerstand, infecties, verkoudheden, griep en herpes. Bij een kankertherapie verbetert het de resultaten van chemo- en radiotherapie en helpt bijwerkingen zoals misselijkheid, gebrekkige eetlust, daling van de witte bloedcellen en haarverlies voorkomen. Maitake eten past in een dieet tijdens de chemokuur, bij AIDS, HIV-infectie, chronische vermoeidheidssyndroom en allergieën. Bij hoge bloeddruk zorgt maitake voor een geleidelijke, veilige daling van de bloeddruk en bevordert bij obesitas het afslanken. Maitake is een grote hulp bij insulineresistentie, prediabetes diabetes type 2 en ouderdomsdiabetes omdat de polysacchariden ´X-fractie´ en ´SX-fractie´ de bloedsuikerspiegel verlagen door de insulinegevoeligheid te verhogen. Maitake is een adaptogeen wat betekent dat het aanpassingsvermogen van het menselijk organisme aan ongunstige omstandigheden wordt verbeterd. U verdraagt bijvoorbeeld beter temperatuursverschillen. Het is een antioxidant en zuivert het bloed. Daardoor is het goed tegen vermoeidheid en burn-out. Het antioxidantieve karakter is samen met de leverstimulerende eigenschappen goed tegen hepatitis en andere leveraandoeningen.

Maitake paddenstoelensupplement van Mushrooms4Life is van nature vrij van kunstmatige additieven, hulpstoffen, vulstoffen en chemicaliën, gluten-, zuivel- en sojavrij, biologisch gecertificeerd, 100 % natuurlijk en puur, DNA getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten (Vegan Society).

Samenstelling per portie (= 1/2 theelepel)
Biologische maitake (Grifola frondosa), full-spectrum biomassa van mycelium (zwamvlok) en jonge vruchtlichamen 900 mg
Biologische maitake (Grifola frondosa), heetwaterextract van het rijpe vruchtlichaam 100 mg

Gebruik
1-3 keer per dag maximaal 1 tot 2 porties (= 1/2 tot 1 theelepel) voor of na de maaltijd.
Voeg eventueel toe aan smoothies, dranken, thee, gerechten of zoals voorgeschreven.

Opmerkingen
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht.

(*) Groot Handboek Geneeskrachtige Planten van Dr. Geert Verhelst.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Mushrooms4Life is ontwikkeld en gemaakt door natuurgeneeskundigen met als doel het bewustzijn over en de beschikbaarheid van de vele gezondheidsvoordelen van de zuiverste, hoogste kwaliteit medicinale paddenstoelen te vergroten. De oprichter van Mushrooms4Life is de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell. Het is zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige, biologische paddenstoelensupplementen tegen betaalbare prijzen te vergroten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen