LION'S MANE BIOLOGISCH PADDENSTOELEN EXTRACT (50 ML) (FOODSPOREN MUSHROOMS )

. hoogwaardig extract van paddenstoelen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€48,75
€38,88 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

LION'S MANE BIOLOGISCH PADDENSTOELEN EXTRACT/TINCTUUR (50 ML)


Omschrijving
Om u de beste concentratie van gezonde stoffen te kunnen garanderen wordt bij het produceren van dit product gebruik gemaakt van een high-tech 3-voudige extractieprocedure. Hierdoor blijft het volledige spectrum van de vitale stoffen aanwezig in de extracten. De tincturen van Foodsporen zijn uiterst geconcentreerd en speciaal ontwikkeld voor een optimale opname in het lichaam.  U kunt de extracten van Foodsporen beschouwen als uw persoonlijke lijfwachten. 

LION'S MANE PADDENSTOELEN EXTRACT van Foodsporen Adaptogenic Mushroom Supplements is biologisch (organisch), 100 % natuurlijke vruchtlichamen en puur. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ingrediënten per 10 druppels
Lion's Mane (Hericium erinaceus) organisch/biologisch extract 830 mg
Aqua
Alcohol
Kaneel (Cinnamomum verum) 29 mg
Niacinamide (vitamine B3) 2550 mcg - 15 % ADH

Gebruik
3 x per dag 10 druppels.
Verspreid de inname over de dag voor een maximale biologische beschikbaarheid.
Niet innemen met koolzuurhoudende dranken of medicijnen.
Lion's Mane is zeer effectief wanneer het 's ochtends wordt ingenomen om de hersenfuncties tijdens de dag te stimuleren.
Mensen combineren het extract vaak met hun koffie, omdat de combinatie van Lion's Mane met cafeïne de focus en energie kan verbeteren.

Het is aanbevolen om bij een tinctuur de aangegeven hoeveelheid druppels onder de tong te druppelen, even te laten inwerken (ongeveer 60 seconden) en daarna in te slikken. Hierdoor nemen de mondslijmvliezen snel de werkzame stoffen op. Het voordeel hiervan is dat uw lichaam de vloeistof sneller en efficiënter kan opnemen. Een capsule moet tenslotte eerst nog afgebroken worden door de maag.

Opmerkingen
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen