KNO (ORL) SPRAY MET ZINK EN ZILVER - NANO MINERALEN (15 ML) (THE HEALTH FACTORY NANO MINERALS)

ORL SPRAY MET ZINK EN ZILVER
. bij mond- en keelklachten, keelontsteking, keelpijn, heesheid, koortslip
. neusverkoudheid, holte-ontstekingen, hooikoorts, oorontsteking, ooginfectie, droge, vurige ogen
. wratjes, herpes, netelroos, eczeem, psoriasis

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 23

KNO (ORL) SPRAY MET ZINK EN ZILVER - NANO MINERALEN (15 ML)


Omschrijving
Iedereen heeft wel eens een verstopte neus en u weet dus ook hoe vervelend dat kan zijn, zeker als u probeert te slapen. Er zijn veel neusdruppels (sprays) te koop met de werkzame stof xylometazoline of oxymetazoline (vaak verkocht onder de merknaam Otrivin® of Nasivin®) waardoor u onmiddellijk beter door uw neus kan ademen. Beide middelen werken in op de bloedvaatjes in de neus, die samentrekken waardoor er meer ruimte in de neus komt en het ademen gemakkelijker wordt. Heel aangenaam, maar het vervelende is dat bij gebruik langer dan 7 dagen deze middelen er ook voor zorgen dat de neus weer verstopt geraakt. Dit heet het “rebound-effect”. De neus gaat nog steeds open door de neusdruppels, maar die zorgt er ook voor dat de neus na enkele uren weer potdicht gaat zitten. Het middel wordt de kwaal. U raakt eraan verslaafd en u kan niet meer zonder. Verder raakt het slijmvlies van de neus hierdoor op termijn beschadigd (*). 

De KNO-spray met zilver en zink vernauwt de vaten niet maar bestrijdt de oorzaak van de zwelling en draagt bij aan het herstel van het neusslijmvlies. KNO-spray is niet verslavend en werkt toch snel en efficiënt.

Een volgens unieke methode geproduceerde KNO (keel, neus, oor) spray, bestaande uit gezuiverd water met ultra kleine deeltjes puur zink (20 ppm) en zilver (15 ppm); nano zink en nano zilver, de allerkleinste zink- en zilverdeeltjes in colloïdale vorm. Hoe kleiner het deeltje, hoe veiliger en effectiever.

The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, dat alleen infrarood- en ultraviolet UVA-licht doorlaat. Hierdoor is het product veel langer houdbaar en wordt het gevitaliseerd.


  • Zilver en zink zijn twee vertrouwde mineralen in het assortiment van The Health Factory.
  • Zilver werkt virus- en bacteriedodend en ontstekingsremmend in de slijmvliezen van de neus, keel, ogen, oren en op de huid.
  • Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de slijmvliezen en zorgt mede voor een goede weerstand. Daarnaast werkt zink als anti-histamine.
  • Door deze gecombineerde werking kan de KNO-spray heel breed worden ingezet en daarnaast werkt het spuitje gemakkelijk en doeltreffend.
  • De KNO-spray bevat elementair nano zilver en zink en zuiver water, verder niets. 100 % puur dus!

KNO staat voor keel, neus en oren en werkt bij:

  • Mond- en keelklachten, zoals keelontsteking, keelpijn en heesheid en bij een koortslip.
  • Neusverkoudheid, holte-ontstekingen en klachten als gevolg van hooikoorts.
  • Oorpijn- en ontsteking.
  • Ooginfecties, zowel bacterieel als viraal van aard, bij droge ogen en vurige, dikke ogen als gevolg van hooikoorts.
  • Huidproblemen, zoals (water)wratjes, herpes en gordelroos, netelroos, eczeem, psoriasis, enz.

Sinds de oudheid heeft de mens zilveroplossingen gebruikt om ziekteverwekkers te bestrijden en ziektes te voorkomen. Desondanks dwingen huidige Europese richtlijnen ons te vermelden dat zilver alleen uitwendig gebruikt mag worden. Ook over zink zouden wij u graag meer willen informeren. Maar ook hier worden we beperkt door de Europese wetgeving. Laat u informeren door de deskundigen van deze webshop voor u uw keuze maakt.

KEEL NEUS OOR (KNO) SPRAY MET ZINK EN ZILVER - NANO MINERALEN van The Health Factory bevat geen allergenen en is geschikt voor het hele gezin en kinderen vanaf 0 jaar. Ook geschikt voor dieren.

Samenstelling
Gezuiverd water met ultra kleine deeltjes 99,99 % puur zink (20 mg/l) en zilver (15 mg/l)

Gebruik
Spray 1-5 keer per dag of naar behoefte in beide neusgaten, ogen, oren, keel en op de huid.
De KNO-spray kan onbeperkt gebruikt worden, vanaf de geboorte.

Tip
Bij een fikse holte-ontsteking kan naast de KNO-spray ook een scheutje nano zilver in een Rhino Horn (neusspoeler) worden gedaan om daarmee de holtes te spoelen. Zo is het plaatselijk effect nog sterker, want het zilver komt dieper in het lichaam.
De KNO-spray kan worden ingezet bij dieren, bijvoorbeeld bij katten met niesziekte of huidklachten.

(*) Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied

Er zijn geen bijwerkingen bekend van dit product.
Raadpleeg eerst uw arts of gezondheidsdeskundige als u gezondheidsproblemen heeft, geneesmiddelen gebruikt of zwanger bent.
Afgesloten en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Na opening minstens een half jaar houdbaar.

KNO Spray

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen