JOINT FORMULA (100 V-CAPS) (INDIAN NATURE AYURVEDA)

. eeuwenoude Ayurvedische formule die wordt gewaardeerd vanwege de ondersteuning van de gewrichten en spieren
. voor het behoud van gezond kraakbeen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: PL 441/50

JOINT FORMULA (100 V-CAPS)


Omschrijving
Samenstelling van 4 Ayurvedische planten:

  • Boswellia serrata is een kleine boom van een tiental meter die groeit in de bergrijken rotsachtige streken van Noord-West indië. Met een inkeping komt het hars vrij, dat zeer aromatisch ruikt. Het gebruik van Boswellia zorgt voor soepele gewrichten (EFSA-ID 3699) en ondersteunt het hart (EFSA-ID 4002). Boswellia ondersteunt een goede maag-darmfunctie en stoelgang (EFSA-ID 4003) en een normale, regelmatige menstruatie (EFSA-ID 4005). 
  • Commiphora wightii: bijgenaamd de oliban of mirrhe van Indië, het hars wordt geoogst omwille van zijn cholesterol ondersteunende werking.*
  • Curcuma longa: curcuma ondersteunt het immuunsysteem en het hart(EFSA-ID 4009, 4010), helpt bij een gebrek aan eetlust, ondersteunt de vetstofwisseling (EFSA-ID 2744, 2751), voedt en beschermt de huid (EFSA-ID 4008), is goed voor de bloedcirculatie en de lever (EFSA-ID 4010, 4013) en is van belang voor het zenuwstelsel en het behoud van soepele gewrichten (EFSA-ID 4014, 4012).
  • Gember: de wortel draagt bij tot een normale functie van de maag en spijsvertering, het behoud van een normaal glucosegehalte, soepele spieren en gewrichten, meer energie bij vermoeidheid, het behoud van gezonde hart- en bloedvaten, het behoud van gezonde luchtwegen en een sterke weerstand.*

*De gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen. 

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps) 
Boswellia serrata 147 mg
Commiphora wightii 147 mg
Rhizoma Curcuma 63 mg
Rhizoma Zingiberis officinalis 63 mg
Vulmiddel: microcrystalline cellulose 50 mg
Talk: 25 mg
Aerosil 5 mg

Netto: 50 g
Oorsprong: India
Fabrikant: NNPL INDIA

Gebruik
1-2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose), 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen