AMALAKI - EMBLICA OFFICINALIS (100 V-CAPS) (INDIAN NATURE AYURVEDA)

. belangrijke bron van vitamine C en bevat tevens tal van fenolische verbindingen, zoals tannines, phyllembelic zuur, phyllembelin, rutine, curcuminoïden en emblicol
. vertoont een krachtige antioxidatieve werking

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€28,00 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]
Artikelnummer: PL 441/31

AMALAKI - EMBLICA OFFICINALIS (100 V-CAPS)


Omschrijving
AMALAKI - EMBLICA OFFICINALIS, ook nog Phyllanthus emblica, amla of Indiase kruisbes genoemd, behoort tot de familie van de Euphorbiaceae. De plant groeit in het zuiden van India en in tropische en subtropise landen en wordt gekarakteriseerd door zijn eetbare vruchten, de amalakis (emblics). Deze vruchten die in de Ayurvedische geneeskunde geroemd en reeds eeuwenlang gebruikt worden hebben een ovale vorm met de grootte van een kleine olijf, een geel-oranje kleur en een gerimpeld oppervlak.

Analyses bevestigen de therapeutische eigenschappen van Emblica officinalis die 20 keer meer vitamine C bevat dan sinaasappelen. Deze belangrijke bron van vitamine C bevat tevens tal van fenolische verbindingen, zoals tannines, phyllembelic zuur, phyllembelin, rutine, curcuminoïden en emblicol.* 

Vitamine C draagt bij tot:

  • de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanningen
  • een normale collageenvorming voor de normale werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden
  • een normaal energieleverend metabolisme
  • een normale werking van het zenuwstelsel
  • een normale psychologische functie
  • de normale werking van het immuunsysteem
  • de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
  • de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E

*De gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Extract van Emblica officinalis (amla) 400 mg
Microcrystalline cellulose 60 mg
Gezuiverde talk 39 mg
Colloïdaal siliciumdioxide 1 mg

Netto: 50 g
Oorsprong: India
Fabrikant: NNPL INDIA

Gebruik
2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose), 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen