DUAB FORT - URINAIR COMFORT (7 ZAKJES) (GRANIONS LABORATOIRE)

DUAB FORT
. drinkbare oplossing met heide, D-mannose, propolis, cranberry en zink
. draagt bij tot urinecomfort en -eliminatie
. ondersteunt de reinheid van de urinewegen om blaas- en urineweginfecties te voorkomen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

DUAB FORT - URINAIR COMFORT (7 ZAKJES)


Omschrijving
Duab Fort Urinair Comfort is een drinkbare oplossing met D-mannose, propolis, veenbes, struikhei en zink die bijdraagt tot het comfort van de urinewegen en de eliminatie.

Duab Fort van Granions Laboratoire is een drinkbaar voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om het welzijn en het urinecomfort bij vrouwen te verbeteren. De unieke formule combineert 5 erkende ingrediënten die in synergie werken voor een optimale doeltreffendheid:

  • D-mannose is een enkelvoudig suiker die in kleine hoeveelheden door het lichaam wordt afgescheiden en de binnenkant van de urinewegen (het oppervlak van de cellen) bekleedt. Wanneer het wordt ingenomen, wordt het niet geabsorbeerd en gaat het snel door het lichaam om via de urine te worden uitgescheiden. Het heeft de bijzonderheid dat het de receptoren van de blaas kan nabootsen door bepaalde darmbacteriën, waarvan het teveel vaak de oorzaak is van urine-infecties, aan te trekken en de evacuatie ervan te versnellen.
  • Propolis is een harsachtige en geurige stof die zeer nuttig is voor bijen om hun bijenkorven te beschermen. Het is een van de krachtigste natuurlijke beschermingsmiddelen dankzij de antibacteriële, schimmelwerende en antioxiderende eigenschappen.
  • Het cranberry-extract (veenbes, Vaccinium macrocarpon) in Duab Fort is bijzonder doeltreffend bij de preventie van urineweginfecties. De actieve bestanddelen zorgen ervoor dat de bacteriën (E. coli) die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen zich niet aan de blaaswand kunnen hechten. Dit betekent dat ze gemakkelijker via de urine worden uitgescheiden. Bovendien is veenbessensap rijk aan organische zuren, die een gunstige invloed hebben op de zuurtegraad van de urine, waardoor de groei en de verspreiding van bacteriën wordt tegengegaan. Het is ook rijk aan vitamine C, waardoor het antioxiderende eigenschappen heeft.
  • Met zijn sterke diuretische (ter ondersteuning van de diurese) en antiseptische eigenschappen helpt struikhei (Calluna vulgaris) ontstekingen van de urinewegen te bestrijden.
  • Zink draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem omdat het de ontwikkeling bevordert van cellen die verantwoordelijk zijn voor de verdediging van het lichaam, waardoor het beter bestand wordt tegen infecties. Zink draagt bij tot een normaal zuurbasemetabolisme.

DUAB FORT URINAIR COMFORT van Granions Laboratoire is, volgens de mening van vele gebruikers, bijzonder doeltreffend om recidieven te voorkomen.

Ingrediënten
D-mannose
Veenbessenextract (Vaccinium macrocarpon) (draagstoffen: maltodextrine, citroenzuur, magnesiumhydroxide)
Propolispoeder (draagstoffen: johannesbroodpoeder, nano siliciumdioxide)
Struikhei-extract (Calluna vulgaris) (drager: maltodextrine)
Zinksulfaat
Geen kleurstof, geen smaakstof, geen zoetstof

Voedingswaarde per 1 zakje
D-mannose 2000 mg
Propolis (poeder) 400 mg
Veenbes (extract) 600 mg waarvan 36 mg PAC's*
Struikhei (extract) 250 mg
Zink 5 mg (50 % van NRV**)
*PAC's: Proanthocyanidinen, gemeten volgens de DMAC-methode
**RI: Referentie-inname

Gebruik
1 dosis per dag: 's morgens bij het ontbijt.
De inhoud van het zakje verdunnen in een groot glas water (200 ml) of sinaasappelsap.
7 daags programma, te herhalen indien nodig.

Opmerkingen 
Duab Fort moet worden ingenomen als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Niet gebruiken in geval van bekende voedselintolerantie voor bijenkorfproducten. 
Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel.
In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven geadviseerd om eerst een gezondheidsprofessional te raadplegen.


Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen