GOLDEN BEE ROYAL JELLY KONINGINNEBRIJ (60 TABLETTEN) (GOLDEN BEE PRODUCTS)

KONINGINNEBRIJ
. heeft een gunstig effect op de weerstand en revitaliseert na ziekte of stress
. ondersteunt de normale geestelijke en lichamelijke functies zoals concentratie, geheugen en libido
. bezit huidverzorgende eigenschappen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

GOLDEN BEE ROYAL JELLY KONINGINNEBRIJ (60 TABLETTEN)


Omschrijving
Royal Jelly, gelée royale, koninginnengelei of -brij, synoniemen voor één begrip, namelijk de bijzondere stof die werkbijen afscheiden vanuit hun klieren en als SUPERVOEDSEL aan de koninginneBIJ verstrekken. De ’Queenbee’ wordt daardoor 45 x ouder dan een gewone werkbij die dit supervoedsel niet toegediend krijgt. Onderzoek naar de samenstelling van Royal Jelly heeft uitgewezen dat er weliswaar een hoog gehalte aanwezig is aan eiwitten, vitamines A, B, C, D, mineralen (calcium, fosfor, zwavel, koper, kalium, ijzer, silicium), aminozuren (arginine, histidine, tryptofaan, phenylalanine, cystine, methionine, leucine, isoleucine, valine , glutamine), micronutriënten en groeifactoren maar dat dit niet de volledige werking van Royal Jelly (deze bijzondere bijenstof wordt met de hand gewonnen uit de bijenkorf) verklaart.

De werking van Royal Jelly is echter ook de som van een aantal nog niet geanalyseerde stoffen die men ’biogene stimulatoren’ noemt. Onderzoek van het Medische Instituut van Riazan in Rusland heeft aangetoond dat Royal Jelly als een opwekkend middel op het organisme inwerkt, de algemene gezondheidstoestand verbetert, de energie en vitaliteit opwekt, het fysieke en intellectuele prestatievermogen activeert, mensen opgewekt maakt en het goede humeur bevordert. Het lijkt wonderlijk maar de resultaten die de werkbijen bij hun Queenbee tot stand brengen blijkt overeen te komen met de resultaten die onderzoekers bij het gebruik van Royal Jelly bij mensen hebben geconstateerd. Dit uiteraard op een meer bescheiden schaal, want door het gebruik van Royal Jelly wordt u echt niet 45 x ouder dan de normale, gemiddelde man of vrouw …!

De koninginnebij (Queenbee) houdt het bijenvolk in stand met enorme krachtinspanningen. Inspanningen die haar fataal zouden worden als zij niet levenslang van Royal Jelly werd voorzien. Een gewone werkbij is na 8 weken volkomen versleten. De Queenbee blijft 4 tot 5 jaar in leven en legt in die periode zo’n 2.000.000 eitjes. Het frappante is dat een gewone werkbij kan uitgroeien tot een koninginnebij of Queenbee alleen door van voedsel te veranderen. Dus het verschil tussen de SUPERBIJ (Queenbee) en de werkbij is het gevolg van het als larve wel of niet toegediend krijgen van Royal Jelly.

Koninginnenbrij wordt traditioneel gebruikt bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, bij stress of een depressie. Het stimuleert snel het natuurlijke afweersysteem van het organisme op een duurzame manier (1). 

Royal Jelly is een supervoedsel voor vermoeide mensen, ouderen en jongeren en 

 • zorgt op een zachte manier voor een meer optimistisch en dynamisch gevoel,
 • geeft vermoeide personen nieuwe energie bij bv. burn-out en stress,
 • helpt om chronische vermoeidheid te bestrijden en garandeert een betere slaap,
 • laat mensen toe langer intellectuele prestaties te leveren zonder oververmoeidheid,
 • bevordert een regelmatig eetpatroon en voorkomt spijsverteringsklachten,
 • versterkt het afweersysteem en neutraliseert de meeste virale en bacteriële infecties,
 • helpt sportmensen om sneller te herstellen van topprestaties,
 • heeft een gunstige invloed op de bloeddruk en het cholesterolniveau,
 • is een uitstekend middel tegen bloedarmoede en depressies,
 • heeft een gunstig effect op de vitaliteit en de mentale toestand, 
 • verbetert de geheugenfunctie, de concentratie en het gezichtsvermogen bij senioren,
 • zorgt voor een betere zuurstofopname in alle weefsels,
 • bestrijdt ouderdomsaandoeningen door het stimuleren van het hormonaal stelsel, vooral bij volwassenen in een toestand van voortdurende vermoeidheid en bij herstellenden.


ROYAL JELLY KONINGINNEBRIJ van Golden Bee wordt daarom vooral aanbevolen tijdens perioden van vermoeidheid, uitputting of overbelasting (burn-out) en kan op elk moment van het jaar worden ingenomen. 

Ingrediënten per tablet van 500 mg
Royal Jelly 300 mg (2:1) equivalent van 600 mg ruwe Royal Jelly
Calciumfosfaat
Cellulose
Magnesiumstearaat
Siliciumdioxide

Gebruik
1-2 tabletten per dag of zoals voorgeschreven.

(1) Nagai T, Inoue R, Suzuki N, Nagashima T. Antioxidant properties of enzymatic hydrolysates from royal jelly. / J Med Food. 06 Fall;09(3):363-7.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen