GOLDEN BEE PROPOLISTINCTUUR FORTE 45 % (100 ML) (GOLDEN BEE PRODUCTS)

PROPOLIS

. bezit een natuurlijke antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking

. ondersteunt het afweersysteem en de behandeling van (wond)infecties

. helpt bij een pijnlijke keel en vermoeide stembanden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 7

GOLDEN BEE PROPOLISTINCTUUR FORTE 45 % (100 ML)


Omschrijving 
Propolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. Propolis is een natuurlijk probioticum met een antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking en bezit de eigenschap de natuurlijke weerstand te versterken. Ziekteverschijnselen zijn daardoor minder erg, het ziekteproces is korter en de recuperatie verloopt vlotter.

PROPOLISTINCTUUR FORTE 45 % van Golden Bee ondersteunt het afweersysteem en helpt bij een pijnlijke keel en vermoeide stembanden.

Ingrediënten
Propolisextract 45 % met ethylalcohol (alcoholsterkte 95 %; 95 % alcohol met ruwe propolis opgelost tot verzadiging van het mengsel)

Gebruik
2 tot 4 x daags 20 tot 40 druppels oplossen in een weinig water en spoelen en/of opdrinken.
Men kan de tinctuur ook oplossen in fruitsap en opdrinken.
Met water vermengd kan men ermee gorgelen (daarna doorslikken) bij een geïrriteerde keel, mondholte of pijnlijk tandvlees.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen