GOLDEN BEE PROPOLIS FORTE CATS CLAW 1875/100 (60 TABLETTEN) (GOLDEN BEE PRODUCTS)

. in samenwerking met propolis bestrijkt cat's claw (Uncaria tomentosa) het immuunsysteem en samen zijn ze dus extra krachtig

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 9

GOLDEN BEE PROPOLIS FORTE CATS CLAW 1875/100 (60 TABLETTEN)


Omschrijving
Zorgt voor een extra sterk en snel effect. Cats Claw (Uncaria tomentosa) is een klimplant uit het Amazonegebied die eveneens een versterkend effect op een deel van het immuunsysteem heeft. In samenwerking met propolis bestrijkt deze plant het hele spectrum en samen zijn ze dus extra krachtig.

GOLDEN BEE Propolisproducten worden vervaardigd volgens strenge Europese kwaliteitsnormen. Onze ervaring met bijenproducten strekt zich uit vanaf de oprichting in 1984 tot en met de dag van vandaag, en onze know how hierin is spreekwoordelijk. Een ervaring van 32 jaar en samenwerking met de beste imkerijen ter wereld garanderen u de beste propolisproducten.

GOLDEN BEE PROPOLIS FORTE & CATS CLAW 1875/100 van Golden Bee is versterkt met 100 mg Cat’s Claw in één tablet. 

Ingrediënten per tablet (1200 mg)
Propolis extract 750 mg (2,5:1) equivalent voor 1875 mg ruwe propolis
Cat’s Claw 100 mg
Cellulose
Calciumfosfaat

Gebruik
Dagelijks 1-3 tabletten verdeeld gedurende de dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen