REISHI BIOLOGISCH PADDENSTOELEN EXTRACT (50 ML) (FOODSPOREN MUSHROOMS )

REISHI EXTRACT
. zorgt voor een goede weerstand
. ondersteunt het immuunsysteem
. activeert de natuurlijke energie in het lichaam

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

REISHI BIOLOGISCH PADDENSTOELEN EXTRACT/TINCTUUR (50 ML)


Omschrijving
Een dagelijkse dosis natuurlijke weerstand dankzij deze paddenstoel van de ’onsterfelijkheid’!

Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat Reishi 'The Mushroom of Immortality' een heel sterke positieve invloed heeft op de totale gezondheid, het algemeen welzijn, de vitaliteit en het geestelijk relaxerend vermogen. Deze krachtpatser blinkt uit in het ondersteunen van uw immuunsysteem zonder dat deze overactief wordt (immuunregulerend). Foodsporen Reishi extract is een supplement met een grondende werking. Het helpt processen in het lichaam in balans te houden. Wanneer het lichaam in balans functioneert dan volgt de geest.

Reishi wordt daarbij ook aanzien als dé paddenstoel om ONTSTEKINGEN te bestrijden, wordt gebruikt als een natuurlijk antihistaminicum, helpt om allergieën (hooikoorts), eczeem en chronische ontsteking te verlichten, vermindert pijn bij reuma en artritis, versnelt het herstel en de revalidatie bij sportletsels en bezit voedingsstoffen die het verouderen tegengaan (anti-aging).

Foodsporen Reishi extract

  • zorgt voor een goede weerstand;
  • voor ondersteuning van het immuunsysteem;
  • ter activering van natuurlijke energie in het lichaam;
  • om te helpen bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes;
  • en voor het behoud van een normaal homocysteïnemetabolisme.

Therapeuten zetten reishi in bij vermoeidheid, chronische vermoeidheid, energiegebrek, burn-out, vroegtijdige ouderdomsverschijnselen, verminderd geheugen, verminderd concentratievermogen, preventie progressie ziekte van Alzheimer, virale hepatitis, chronische hepatitis, leverontsteking, alcoholische hepatitis, huidaandoeningen, voorjaarsmoeheid, insulineresistentie, metaboolsyndroom, prediabetes, ouderdomsdiabetes, diabetes type 2, insomnia, slaapstoornissen, angst, stress, neurose en hoogteziekte.

Om u de beste concentratie van gezonde stoffen te kunnen garanderen wordt bij het produceren van dit product gebruik gemaakt van een high-tech 3-voudige extractieprocedure. Hierdoor blijft het volledige spectrum van de vitale stoffen aanwezig in de extracten. De tincturen van Foodsporen zijn uiterst geconcentreerd en speciaal ontwikkeld voor een optimale opname in het lichaam. De gebruikte paddenstoelen zijn sterk adaptogeen waardoor ze uw lichaam en uw immuunsysteem ondersteunen tijdens perioden van stress en vermoeidheid. U kunt de extracten van Foodsporen beschouwen als uw persoonlijke lijfwachten die u beschermen en uw immuunsysteem versterken!

REISHI PADDENSTOELEN EXTRACT van Foodsporen Adaptogenic Mushroom Supplements is biologisch (organisch), 100 % natuurlijke vruchtlichamen en puur. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Samenstelling per 10 druppels
Reishi (Ganoderma lucidum) organisch/biologisch extract 500 mg
Aqua
Alcohol
Pyridoxine hydrochloride (vitamine B6) 225 mcg - 15 % ADH

Gebruik
3 x per dag 10 druppels.
Verspreid de inname over de dag voor een maximale biologische beschikbaarheid.
Niet innemen met koolzuurhoudende dranken of medicijnen.

Het is aanbevolen om bij een tinctuur de aangegeven hoeveelheid druppels onder de tong te druppelen, even te laten inwerken (ongeveer 60 seconden) en daarna in te slikken. Hierdoor nemen de mondslijmvliezen snel de werkzame stoffen op. Het voordeel hiervan is dat uw lichaam de vloeistof sneller en efficiënter kan opnemen. Een capsule moet tenslotte eerst nog afgebroken worden door de maag.

Opmerkingen
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen