LION'S MANE BIOLOGISCH PADDENSTOELEN EXTRACT (30 ML) (FOODSPOREN MUSHROOMS )

LION’S MANE EXTRACT
. draagt bij aan de concentratie, het leervermogen, het geheugen en een heldere geest

. goed voor de geestelijke balans, voor de gemoedstoestand en meer geestelijke energie
. een dagelijkse dosis natuurlijke focus!

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

LION'S MANE BIOLOGISCH PADDENSTOELEN EXTRACT/TINCTUUR (30 ML)


Omschrijving
Een dagelijkse dosis natuurlijke focus dankzij deze ’slimme paddenstoel’!

Lion's Mane 'The Mountain Priest Mushroom' wordt traditioneel gebruikt voor de mentale ondersteuning en daarbij aanzien als dé paddenstoel voor de GEESTELIJKE GEZONDHEID, voorkomt cognitieve achteruitgang, ondersteunt het geheugen, verbetert de focus en vermindert angst en depressie. Het is dé paddenstoel als het gaat om een cognitieve boost.

Lion's Mane paddenstoelen bevatten actieve bestanddelen, genaamd hericenonen en erinacinen, die gemakkelijk de bloed-hersenbarrière kunnen passeren en waarvan bekend is dat ze zenuwgroeifactoren (NGF, nerve growth factor) stimuleren. Lion’s Mane extract voorkomt en behandelt zenuwschade in de hersenen en is dus goed voor het zenuwstelsel. Daarom wordt Lion’s Mane ook wel ‘de slimme paddenstoel’ genoemd en daardoor één van de populairste paddenstoelensupplementen.

Bovendien staat Lion's Mane bekend om zijn antioxidanten en polysacchariden die in verband kunnen worden gebracht met een langere levensduur en het voorkomen van ziekten. De paddenstoel heeft sterke ontstekingsremmende, antioxidante en immuunstimulerende eigenschappen en verlaagt aantoonbaar het risico op onder andere hartaandoeningen en infecties.

Foodsporen Lion’s Mane extract

  • draagt bij aan (hersen- en zenuwfuncties betrokken bij) de concentratie, het leervermogen, het geheugen en een heldere geest;
  • 
is goed voor de geestelijke balans en voor de gemoedstoestand;
  • 
en draagt bij aan meer geestelijke energie.

Om u de beste concentratie van gezonde stoffen te kunnen garanderen wordt bij het produceren van dit product gebruik gemaakt van een high-tech 3-voudige extractieprocedure. Hierdoor blijft het volledige spectrum van de vitale stoffen aanwezig in de extracten. De tincturen van Foodsporen zijn uiterst geconcentreerd en speciaal ontwikkeld voor een optimale opname in het lichaam. De gebruikte paddenstoelen zijn sterk adaptogeen waardoor ze uw lichaam en uw immuunsysteem ondersteunen tijdens perioden van stress en vermoeidheid. U kunt de extracten van Foodsporen beschouwen als uw persoonlijke lijfwachten die u beschermen en uw immuunsysteem versterken!

LION'S MANE PADDENSTOELEN EXTRACT van Foodsporen Adaptogenic Mushroom Supplements is biologisch (organisch), 100 % natuurlijke vruchtlichamen en puur. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Samenstelling per 10 druppels
Lion's Mane (Hericium erinaceus) organisch/biologisch extract 830 mg
Aqua
Alcohol
Kaneel (Cinnamomum verum) 29 mg
Niacinamide (vitamine B3) 2550 mcg - 15 % ADH

Gebruik
3 x per dag 10 druppels.
Verspreid de inname over de dag voor een maximale biologische beschikbaarheid.
Niet innemen met koolzuurhoudende dranken of medicijnen.
Lion's Mane is zeer effectief wanneer het 's ochtends wordt ingenomen om de hersenfuncties tijdens de dag te stimuleren.
Mensen combineren het extract vaak met hun koffie, omdat de combinatie van Lion's Mane met cafeïne de focus en energie kan verbeteren.

Het is aanbevolen om bij een tinctuur de aangegeven hoeveelheid druppels onder de tong te druppelen, even te laten inwerken (ongeveer 60 seconden) en daarna in te slikken. Hierdoor nemen de mondslijmvliezen snel de werkzame stoffen op. Het voordeel hiervan is dat uw lichaam de vloeistof sneller en efficiënter kan opnemen. Een capsule moet tenslotte eerst nog afgebroken worden door de maag.

Opmerkingen
Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, moet u uw arts raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen