DONNEA ENERGY & ME - ENERGIESUPPLEMENT VOOR VROUWEN (60 CAPS) (DONNEA ENERGY & ME)

DONNEA ENERGY & ME
. unieke mix van krachtige en natuurlijke ingrediënten die het energieniveau op peil houden
. ontworpen om een krachtige energieboost te geven zonder bijwerkingen
. helpt vermoeidheid te bestrijden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

DONNEA ENERGY & ME - ENERGIESUPPLEMENT VOOR VROUWEN (60 CAPS)


Omschrijving
Donnea Energy & Me - Energiesupplement voor Vrouwen - is een unieke mix van krachtige en natuurlijke ingrediënten die het energieniveau op peil houden.

Energy & Me's premium formule is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zowel hun fysieke als mentale prestaties willen verbeteren. Het is een uitgebalanceerd voedingssupplement dat natuurlijke voedingsstoffen bevat die vetten afbreken en omzetten in energie.

Veel energieboosters zijn niet specifiek voor vrouwen ontworpen, waardoor ze geen rekening houden met de verschillen tussen het mannelijke en vrouwelijke lichaam. Dit resulteert in heel agressief stimulerende voedingssupplementen die ongewenste bijwerkingen veroorzaken, zoals rusteloosheid, slapeloosheid, impact op het humeur of verhoging van de hartslag, …

Energy & Me is ontworpen om een krachtige energieboost te geven, maar zonder de bijwerkingen die vaak geassocieerd worden met goedkope stimulerende middelen van mindere kwaliteit. Het bestaat uit zacht stimulerende ingrediënten die een beter uithoudingsvermogen tot stand brengen, alsook uit de noodzakelijke vitaminen die voldoende ondersteunen bij vermoeidheid, zonder het risico van onaangename bijwerkingen of de gevreesde "cafeïne dip".

ACETYL-L-CARNITINE
Acetyl-L-carnitine: het supplement dat vet verbrandt. Het is een aminozuur dat vaak gebruikt wordt door professionele atleten om het uithoudingsvermogen te verhogen, een boost te geven en sneller te herstellen. Het wordt van nature in het lichaam geproduceerd om energie op te wekken.

Het komt voor in dierlijke eiwitten, namelijk rood vlees, melkproducten en vis, maar ook in plantaardige voedingswaren zoals asperges, pindanoten, avocado’s en tarwe. 

MAGNESIUM
Magnesium is een essentieel mineraal dat meerdere belangrijke functies in het lichaam vervult, waaronder de energieproductie. Het is aan het werk in elke lichaamscel. Het helpt om voedsel om te zetten in energie, het zenuwstelsel te reguleren en nieuwe eiwitten te creëren. Maar wat gebeurt er bij een verminderde opname? Eén van de eerste tekenen van magnesiumtekort is vaak vermoeidheid. De meeste vrouwen op vruchtbare leeftijd bereiken niet de aanbevolen hoeveelheid magnesium (310 mg).

Magnesium zit in vele soorten voedsel, zoals groene bladgroenten (spinazie, boerenkool, kool enz.), verschillende soorten noten (walnoten, amandelen, hazelnoten, hazelnoten, macadamianoten enz.), fruit en groenten zoals broccoli, zeewier, bananen, avocado’s, … en volkoren granen.


Er zijn tot zover 51.872 studies over magnesium. De beschikbaarheid en het evenwicht van magnesium bepaalt hoeveel energie de mitochondriën produceren (mitochondriën houden de cel vol energie). De beschikbare energie in de hersenen bepaalt hoe helder men denkt, hoe intens men zich kan focussen, hoe rustig of angstig men zich voelt, hoe blij men zich voelt en hoe men reageert op stress. Het opnemen van voldoende magnesium zal helpen om al deze functies te reguleren.


GROENE THEE

Theestruik is positief voor lichaam en geest. Groene thee zit vol met antioxidanten en voedingsstoffen die krachtige effecten hebben op het lichaam. Het belangrijkste actieve ingrediënt in groene thee is cafeïne, een bekend stimulerend middel. Het bevat niet zo veel als koffie, maar genoeg om een reactie te produceren zonder de "nerveuze" effecten te veroorzaken die gepaard gaan met te veel cafeïne. Het zorgt voor een veel mildere en andere "buzz" dan koffie. Veel mensen melden dat ze meer stabiele energie hebben en veel productiever zijn als ze groene thee drinken in plaats van koffie.

Wist u dat groene thee géén calorieën bevat en dat het uw lichaam zelfs beter hydrateert dan water? Met 3-4 koppen per dag profiteert u optimaal van de gezonde eigenschappen van groene thee.

GINSENG
Ginseng heeft een gunstige invloed op de energie en helpt bij kortstondige vermoeidheid. Ginseng wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het is een langzaam groeiende, korte plant met vlezige wortels. Er zijn vele soorten van dit kruid, maar de meest populaire zijn de Amerikaanse ginseng en de Aziatische ginseng (Panax ginseng), die aan Energy & Me is toegevoegd. Amerikaanse en Aziatische ginseng variëren in hun concentratie van actieve verbindingen en effecten op het lichaam. Amerikaanse ginseng werkt als een ontspannend middel, terwijl de Aziatische variant een verkwikkende werking heeft.

VITAMINE B
De vitaminen uit de B-groep voorzien het lichaam niet van brandstof voor energie, hoewel bepaalde merken publicitair beweren dat ze dat wel doen. Het is echter wel zo dat het lichaam zonder B-vitamines een gebrek aan energie heeft. Het lichaam gebruikt energieopwekkende voedingsstoffen zoals koolhydraten, vetten en eiwitten als brandstof. De vitaminen uit de B-groep helpen het lichaam om die brandstof te gebruiken.

  • Vitamine B1 (thiamine) - Thiamine is betrokken bij vele essentiële chemische reacties. Zo helpt het bijvoorbeeld bij de omzetting van voedingsstoffen in energie en ondersteunt het de suikervorming. Vitamine B1 komt voor in varkensvlees, volkorenbrood en bruine rijst.

  • Vitamine B2 (riboflavine) - Net als thiamine is vitamine B2 betrokken bij de omzetting van voedingsstoffen in energie. Het is ook nodig voor de omzetting van vitamine B6 in zijn actieve vorm. Overmatig gebruik van riboflavine kan ertoe leiden dat uw urine geel wordt. Wees niet gealarmeerd, dit is simpelweg omdat een teveel aan riboflavine wordt uitgescheiden in de urine. Dit betekent ook dat er geen risico is op overdosering. Vitamine B2 is te vinden in broccoli, melk en eieren.

  • Vitamine B3 (niacine) - Net als de andere B-vitamines, functioneert vitamine B3 als een co-enzym in het lichaam, speelt het een essentiële rol in de cellulaire functie en werkt het als een antioxidant. Een van de belangrijkste functies is het aandrijven van een stofwisselingsproces dat bekend staat als glycolyse, de extractie van energie uit glucose (suiker). Noten, varkensvlees en vis zijn een belangrijke bron van vitamine B3.

  • Vitamine B5 (pantotheenzuur) - Speelt een sleutelrol in een breed scala van metabole functies. Vitamine B5 komt voor in rundsvlees, aardappelen en melk.

  • Vitamine B6 - Is betrokken bij de vorming van rode bloedcellen en de energie- en aminozuurstofwisseling. Het is ook nodig voor de extractie van glucose (suiker) uit glycogeen, de molecule die het lichaam gebruikt om koolhydraten op te slaan. Vitamine B6 is te vinden in bananen, bruin brood en noten.

DONNEA ENERGY & ME van MRA Group is een voedingssupplement waarbij de dosering van elk bestanddeel aangepast is voor vrouwen met een lichaamsgrootte die aanleunt bij die van de gemiddelde Europese vrouw (*).


Ingrediënten
Acetyl-L-carnitine 500 mg
Hydroxypropylmethylcellulose (omhulling)
Magnesium (als magnesiumoxide) 100 mg (27 % RI)
Groene thee extract (Camellia sinensis) 120 mg
Ginseng extract (Panax ginseng) 120 mg
Vitamine B3 (als nicotinamide) 54 mg (338 % RI)
Siliciumdioxide (antiklontermiddel)
Magnesiumstearaat (antiklontermiddel)
Vitamine B5 (als calcium-d-pantothenaat) 6 mg (100 % RI)
Microkristallijne cellulose (vulstof)
Vitamine B6 (als pyridoxal-5-fosfaat) 6 mg (429 % RI)
Vitamine B2 (als riboflavine-5-fosfaat) 4,8 mg (343 % RI)
Vitamine B1 (als thiaminemononitraat) 4,2 mg (382 % RI)
RI: referentie-inname

Gebruik
2 capsules per dag.

* Alle informatie op deze pagina is verstrekt door Europe PMC (Europe PubMed Central) en NCBI (National Center for Biotechnology Information, VS). Dit zijn officiële databanken die toegang bieden tot wereldwijde life sciences artikelen, biomedische literatuur, patenten en klinische richtlijnen, alsook koppelingen naar relevante gegevens in databanken zoals Uniprot, European Nucleotide Archive (ENA), Protein Data Bank Europe (PDBE) en BioStudies.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen