RESVERATROL FORTE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

Aantal: 5

RESVERATROL FORTE (60 V-CAPS)


polygonum cuspidatumResveratrol (trans-3,4’,5-trihydroxystilbeen) is een verbinding die voorkomt in ten minste 72 plantensoorten en vooral in de schil van druiven (rode wijn), moerbeien en pinda’s. In deze planten fungeert resveratrol als een zogenaamd fytoalexine, een stof die beschermt tegen schimmelinfecties.

Een andere belangrijke eigenschap van resveratrol is de inhiberende werking op het arachidonzuurmetabolisme. Arachidonzuur wordt onder meer omgezet in ontstekingsbevorderende eicosanoïden. Door die omzetting te remmen beschikt resveratrol over ontstekingswerende eigenschappen.

Resveratrol verlengt tevens de levensduur van de rode bloedcellen. Rode bloedcellen spelen een heel belangrijke rol bij het transport van zuurstof in het lichaam. Door de inname van resveratrol worden uw spieren voldoende voorzien van zuurstof waardoor ze minder snel in kramptoestand gaan.

De resveratrol in deze formule werd geïsoleerd uit de Japanse duizendknoop (Fallopia japonica of Polygonum cuspidatum). De plant wordt beschouwd als een van de honderd meest invasieve soorten te wereld. Onder meer in de Hoge Venen (België) heeft de plant zich als een woekerende soort gevestigd.

Resveratrol heeft een ondersteunende werking voor het hart en de bloedvaten, bezit ontstekingsremmende en antioxidatieve eigenschappen en helpt bij de verzorging van spataders, aambeien en circulatiestoornissen.

RESVERATROL FORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Resveratrol (uit Polygonum cuspidatum; gestandaardiseerd op trans-resveratrol) 100 mg

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Resveratrol heeft een bloedverdunnend effect.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen