RESVERATROL (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

Aantal: 1

RESVERATROL (60 V-CAPS)


Omschrijving
Onlangs is ontdekt dat resveratrol in zeer hoge concentratie voorkomt in de wortels van de Polygonum cuspidatum-plant. Deze plant wordt nu ook benut voor de productie van hoogwaardige resveratrol-preparaten. Dankzij de hoge concentratie waarin resveratrol in de wortels van deze plant aanwezig is, komt de dosering in één capsule Resveratrol overeen met de hoeveelheid die in 10 tot 20 liter rode wijn wordt aangetroffen.

Resveratrol (trans-3,4’,5-trihydroxystilbene) is een verbinding die voorkomt in minstens 72 plantensoorten, en met name in de schil van wijndruiven, moerbeien en pinda's. In deze planten fungeert Resveratrol als een zogenaamd fytoalexine, een stof die beschermt tegen schimmelinfecties. Vanwege de hoge concentratie in druivenschillen komt resveratrol in een behoorlijk grote hoeveelheid voor in wijn. 

Resveratrol is een antioxidant (EFSA-ID 4464).

RESVERATROL van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Resveratrol (uit Polygonum cuspidatum 50 mg; gestandaardiseerd op trans-resveratrol) 25 mg

Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Microkristallijne cellulose (stabilisator), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling)

Opmerking
Resveratrol heeft een bloedverdunnend effect.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen